PUSSY BOW

Meryl Streep 'pala' na košulju koju već godinama obožava i Kolinda Grabar-Kitarović

18.09.2024 u 17:59

Bionic
Reading

Već godinama bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za velik broj svojih javnih pojavljivanja bira košulju koja joj je, s vremenom, postala omiljena. Riječ je o elegantnoj košulji s mašnom, koju Kolinda ima u raznim bojama, a jedan model u nježnoružičastoj boji 'zapeo' je za oko holivudskoj divi Meryl Streep

U nebrojeno situacija naša je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović birala elegantne košulje s mašnama, jedan od najpraktičnijih, ali i najefektnijih dodataka uniformiranom stilu odijevanja, kakav je godinama rado nosila.

Zahvaljujući efektnom dizajnu ovratnika, pussy bow bluze podići će svaki stajling, čega su svjesni i modni stilisti, pa rado takve modele predlažu svojim klijentima. Taj slučaj ponovio se i proteklog vikenda, na dodjeli nagrada Emmy, gdje je među uzvanicima bila i holivudska diva Meryl Streep.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Za njezino pink izdanje zaslužna je holivudska stilistica Micaela Erlanger, čije su slavne klijentice Lupita Nyong'o i Kelly Clarkson, a 75-godišnjoj glumici odabrala je monokromatski look u znaku elegantnog, trodijelnog odijela.

Kolinda Grabar-Kitarović - košulja Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Sve samo ne obična

Spomenuto odijelo sastoji se od hlača širih nogavica, strukiranog sakoa i pussy bow bluze i sve to s potpisom Alexandera McQueena - britanskog brenda čijom je novom kreativnom direktoricom proglašena Sarah Burton. Upravo je bluza podigla cijelu kombinaciju i postigla to da ne bude 'tako obična'.

Takozvane pussy bow bluze, koje je proslavila bivša britanska premijerka Margaret Thatcher, rado biraju brojne poslovne žene, a sudeći prema ovom izdanju, idealne su i za crveni tepih.

  • +2
Meryl Streep Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / CHRIS CHEW / UPI / Amy Sussman / Getty images / Profimedia

U casual varijanti pussy bow bluze čine savršenog stilskog partnera trapericama i hlačama opuštena kroja, kao i trendovskim komadima poput kožnih hlača, a podjednako se dobro prilagođavaju različitim tipovima obuće, ovisno o tome kakav dojam želite postići stajlingom.