negiraju da su skupa

Je li ovo potvrda njihove veze? Meryl Streep i Martin Short u još jednom zajedničkom izlasku

16.09.2024 u 15:20

Bionic
Reading

Glumačka diva, Meryl Streep i njezin holivudski kolega Martin Short nisu mogli a da ne potaknu još glasina o svojoj romansi na društvenim mrežama kada su protekle nedjelje viđeni zajedno na 76. dodjeli nagrada Emmy

Oskarovka i 74-godišnja legenda komedije viđeni su kako sjede zajedno i slatko se smiju usred dodjele nagrada, koja je odala počast najboljima na televiziji u Peacock Theatreu u Los Angelesu.

Snimljeni su dok Martin Short zabacuje glavu unatrag dok ga je obuzelo hihotanje, dok je Meryl Streep okrenula glavu prema njemu i nježno se smiješi, piše DailyMail. Već više puta su se skupa pojavili na javnim događanjima.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Reakcije pljušte

Obožavateljima nije trebalo dugo da na Na Twitteru podijele svoje dojmove na račun bliskog prijateljstva oskarovke i Shorta. Premda je par nedavno demantirao glasine o njihovoj ljubavnoj vezi, to nije spriječilo fanove da nagađaju o njihovoj vezi.

'Gledam Meryl Streep i Martina Shorta kako sjede jedno pored drugoga u prvom redu na dodjeli #Emmyja i nema sumnje da su u vezi', napisao je jedan Twitteraš, a i mnogi drugi su komentirali slično. Jedna je osoba dometnula da su njih dvoje 'razgovarali samo jedno s drugim i ignorirali show'. Druga je bila toliko dirnuta da je mogućnost njihove romanse nazvala 'najboljom stvari koja joj se ikada dogodila'.

Još u listopadu 2023. Merylini obožavatelji bili su šokirani kada su u listopadu prošle godine saznali da su ona i njezin dugogodišnji suprug Don Gummer razdvojeni već šest godina. Kad je o Shortu riječ, on je samac otkako mu je supruga Nancy Dolman 2010. umrla od raka jajnika.

Meryl Streep Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS CHEW / UPI / Profimedia