MODNO IZNENAĐENJE

Potpuno neočekivano izdanje Jennifer Lopez

11.01.2016 u 12:46

Bionic
Reading

Prelijepa Jennifer Lopez za ovogodišnje pojavljivanje na crvenom tepihu prestižne dodjele Zlatnih globusa modnim odabirom iznenadila je sve prisutne i one ispred malih ekrana. Elegantan i ženstven stil Jennifer Lopez nastavila je njegovati te večeri i na službenoj zabavi nakon dodjele

Jennifer Lopez jedna je od rijetkih zvijezda koja se može pohvaliti sjajnim izgledom u 46. godini, na kojem joj zavide mnogo mlađe kolegice. Na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa izgledala je elegantnije nego ikad. Ovaj put umjesto smjelih, provokativnih izdanja odlučila se za ženstvenu elegenciju i pritom nije pogriješila.

Iako često izgled i prirodan seksepil voli naglasiti uskim krpicama koje više otkrivaju nego skrivaju, ovaj put odlučila je okrenuti ploču i pojaviti se u elegantnoj žutoj haljini s potpisom Giambattiste Vallija. Donji je dio  drapiran pa posebno laska pješčanoj figuri, a gornji je ukrašavao plašt koji se vješto spajao s donjim dijelom.

Prelijepu haljinu upečatljive žute boje Jennifer je naglasila parom sjajnih salonki Jimmy Choo i decentnim nakitom dizajnera Harryja Winstona

U elegantnom stilu Lopez je nastavila i nakon prestižne dodjele. Na after partyju u organizaciji američkog časopisa InStyle pojavila se s partnerom Casperom Smartom, u bijeloj haljini s potpisom Rolanda Moureta

Promijenila je i nakit naglasivši strukiranu bijelu haljinu parom visećih naušnica, sjajnom narukvicom i upečatljivim prstenom. Ovim pojavljivanjem dokazala je da može izgledati itekako seksi i ženstveno a da  pretjerano ne istakne atribute po kojima je poznata.

Na oba glamurozna pojavljivanja isključivo je mijenjala haljine i dodatke, a make-up u znaku crvenog ruža i frizuru s laganim valovima nije dirala.

Lijepa Jennifer koja će uskoro zakoračiti u peto desetljeće života dosad je tri puta ulazila u brak, a s bivšim suprugom, pjevačem Marcom Anthonyjem ima blizance. S plesačem Casperom Smartom prekidala je i obnavljala vezu, a u nedavnom intervjuu s Ellen DeGeneres otkrila je da više ne planira ulaziti u bračnu luku.