SASVIM ISKRENO

Poznata voditeljica otkrila što je nervira

04.03.2014 u 10:45

Bionic
Reading

Od pametnih telefona, aplikacija i novih čuda tehnologije ne zazire lijepa voditeljica Nevena Rendeli. Osim što na svom telefonu ima većinu dnevnih novina i portala, obožava i karte

'Služim se aplikacijama, imam WhatsApp, Nokia Karte, Facebook. Osim toga, ima i jednu žensku aplikaciju zbog koje o nekim stvarima više ne treba razmišljati.


'Korisna ženska aplikacija koja računa menstrualni ciklus i stvarno je korisna i super jer ne moraš razmišljati i samo te upozori', otkrila nam je Nevena. Osim toga ne može zamisliti život ni bez Skypea, Facebooka, Vibera te WhatsAppa.

'To mi je super za održavati kontakte s prijateljima iz inozemstva. No nisam luda za igricama. Možda Angry Birds, ali ni to baš ne igram', kaže zgodna voditeljica.

Priznala je i da nema nikakvu aplikaciju za vježbanje, ali zato ima sve portale i novine. Njoj su pak najdraže aplikacije Instagram, WhatsApp i Menstrual Calendar.

No moderne tehnologije imaju i svoje nedostatke.

'Ponekad poželim da nisam dostupna na svim tim stvarima. Zna mi se dogoditi da mi stižu poruke istovremeno na Viber, WhatsApp i sms. Zapravo sam 24 sata dostupna i to me iznervira. No kada si u tramvaju ili nešto čekaš u čekaonici, ne znam što bih radila da nemam tih aplikacija', priznaje Rendeli.