EMILY I JOHN

Poznati glumački par pokušao se modno uskladiti, no to se nije pokazalo dobrim potezom

18.02.2019 u 15:12

Bionic
Reading

Britanska glumica Emily Blunt i njezin suprug, također glumac John Krasinski, nisu propustili dodjelu nagrada Writers Guild Awards u New Yorku odlučivši se za vječitu klasiku, igru crne i bijele

John Krasinski koji je za svoj redateljski debi 'Mjesto tišine' osvojio nagradu za najbolji originalni scenarij zajedno s Bryanom Woodsom i Scottom Beckom, za ovu se dodjelu posebno dotjerao.

  • +12
Emily Blunt i John Krasinski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumac je bio vrlo elegantan u klasičnom crnom smokingu dok se njegova supruga koja glumi i u tom filmu, odlučila za sličnu modnu opciju.

  • +24
Emily Blunt i John Krasinski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Emily ('Povratak Mary Poppins', 'Scario', 'Vrag nosi Pradu'), uparila je crni sako od satena s potpisom proslavljenog dvojca Dolce&Gabanna s bijelom košuljom i hlačama nešto kraćih nogavica.

Iako su ženska odijela apsolutni hit, pokazalo se kako ova kombinacija na 35-godišnjoj Britanki nije bila najbolji odabir, a mnogima je zasmetala velika mašna u kombinaciji s bijelom košuljom.

  • +14
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijeli su dojam dodatno narušili čudna frizura i cipele koje se nikako nisu uklopile u ovaj stajling, a modni kritičari su uvjereni kako bi sve puno bolje izgledalo da je Emily izostavila košulju i mašnu te isfurala seksi look poput kolegica Miley Cyrus i Irine Shayk koje su napravile pomutnju na crvenom tepihu u zavodljivim sakoima s hlačama.

Inače, John i Emily su jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu te sretni roditelji dvije djevojčice.

Par je u braku od 2010. godine, a zanimljivo je kako je Krasinski u jednom intervjuu priznao kako je bio veliki obožavatelj atraktivne glumice.

Film 'Mjesto tišine' koji je režirao 39-godišnji Krasinski (u kojem i glumi) bio je veliki hit i sjajno zaradio na box officeu: čak 188 milijuna dolara u SAD-u i 340.9 millijuna dolara diljem svijeta što je sjajan rezultat obzirom da je film imao budžet od samo 17 milijuna dolara.