BEZVREMENSKI KLASIK

Praktične i luksuzne: Najpoželjnije torbe od sada dolaze u modelima vrlo velikih dimenzija koje ćete apsolutno obožavati

05.02.2023 u 12:21

Bionic
Reading

Tote torbe obožavane su zbog kombinacije praktičnosti i elegancije, a od sada dolaze u još uzbudljivijim kombinacijama boja i dimenzija

Tote torbe na glasu su kao bezvremenski luksuzni modeli koji osvajaju beskompromisnom praktičnošću i vrhunskim dizajnom. Obožavane su zbog svog chic izgleda, ali i iznimne praktičnosti, jer u njima možete nositi apsolutno sve što vam može zatrebati kamo god išli.

Ove zime u skladu su s najvećim aktualnim modnim trendom, oversized odjećom, pa ih možete naći u još ponešto većim veličinama nego inače! Što je odlična vijest za sve nas kojima i uobičajeno velike torbe nisu dovoljne za sve što bismo voljeli ponijeti sa sobom.

Prednost ovog bespogovorno stilski dotjernog modnog dodatka jest u tome što se slaže s gotovo svakim stajlingom, a posebno su popularne torbe upečatljivih boja i uzoraka. Poznati dizajneri kreirali su nove linije ovih voljenih torbi na malo drugačiji način nego što smo ih dosad imali prilike vidjeti.

Torbe u obliku mašne

U ponudi dizajnera Alexandera McQueena možete pronaći vrlo ženstvene tote torbe s drškom u obliku mašne. Ovaj nježni simbol čini zanimljiv kontrast s robusnošću oversized modela, a osim u crnoj, pronaći ćete ih u raznim žarkim bojama koje će dati malo sjaja u tmurnim zimskim danima.

Razigrani dizajn u šarenim bojama

Marni tote torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Marni Promo

U robnoj kući Marni pronaći ćete uistinu jedinstvenu ponudu najnovijih modela tote torbi. Šarene boje, različiti simboli, motivi sirena i leopard uzorka, ma gotovo da ne postoji kombinacija kojom se dizajneri nisu poigrali i savršeno je uklopili u ovu glomaznu torbu koja na prvi pogled podiže raspoloženje!

Izdužen model u crvenoj boji

The Row donosi vrlo originalan izduženi model u glamuroznoj crvenoj boji. U svojoj novoj liniji kombiniraju modele od klasične i brušene kože, koje su više prilagođene zimskim mjesecima, a savršeno će se uklopiti uz elegantan dugačak kaput i visoke čizme!

'Puf' torbe od najlona

Za torbu koja će vam garantirati trendi look pobrinuo se Tom Ford. U njegovoj kolekciji pronaći ćete najlonske 'puf' tote torbe u crnoj boji, kojima dozu visokog stila daje zlatni patentni zatvarač. Ovu torbu lako ćete uskladiti sa svim kombinacijama, a posebno upečatljiv izgled možete postići ubacivanjem još pokojeg zlatnog detalja u svoj outfit.

Upečatljive boje za dojmljiv kontrast

Bottega Veneta torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Bottega Veneta Promo

Ako želite unijeti malo živosti u svoj outfit i podići si raspoloženje vedrim bojama, oduševit će vas najnovija kolekcija iz redova Bottege Venete, čiji dizajneri su se poigrali raznim bojama, ali i zanimljivim unakrsnim uzorkom s kombinacijama crne i zelene te bijele i crvene. Izgledaju kao pun pogodak!

Street style model s dugim remenom

Michael Kors torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Michael Kors Promo

Iz redova Michaela Korsa dolazi ponešto drugačiji model ovih praktičnih torbi. Riječ je o tote torbi s opcijom dugog remena kako biste je mogli nositi poprečno ili preko ramena i time si osigurati dodatnu dozu udobnosti i street style trendi looka!

Ako se odlučite za više chic kombinaciju, jednostavno je nosite u opciji s uobičajenim kratkim drškama, a računajte da ćete postići najbolji modni pogodak ako ovaj klasik kombinirate s neutralnim tonovima, komplementarnim bojama torbice.