OBILJEŽILI SU 2014

Pred ovim smo modnim trendovima pokleknuli

05.01.2015 u 08:00

  • +10

Modni trendovi u 2014.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Godina koja je iza nas ostat će zapamćena po nekim novim modnim strujanjima koji su oduševili modistice diljem planeta

Kombinezoni

Iako su se unazad nekoliko sezona stidljivo pojavili na modnoj sceni, ove su se godine definitivno uselili u ormare mnogih slavnih cura. Ovaj efektni komad garderobe odlično je rješenje i za svečane prilike pa smo ga vidjeli i na Margot Robbie, Jessici Albi, Seleni Gomez... Ljubiteljice jeansa bez problema mogu uskočiti i u kombinezon od trapera koji se također vratio u svojem nešto elegantnijem izdanju koji laska figuri.

Pončo

Udoban, mekan i ležeran, pončo je oduševio mnoge kraljice stila, među kojima i Oliviju Palermo. Uparite ga sa skinny trapericama i kvalitetnim visokim čizmama i izgledat ćete poput djevojke od milijun dolara.

Holivudske ljepotice Angelina Jolie, Scarlett Johansson i Shailene Woodley isfurale su ovaj muški odjevni predmet te ga učinile najženstvenijim odjevnim predmetom.

Kombiniranje različitih uzoraka

One spajaju naizgled nespojive uzorke odjeće, no to čine s puno ukusa. Najbolji primjer za to je modna ikona Olivia Palermo koja svojim maštovitim kombinacijama ostavlja bez daha. Za njom ne zaostaju ni Sarah Jessica Parker ili Jamie Chung.


Svjetlucave torbice

Maštovite torbice načinjene od svjetlucavih materijala poput onih dizajnerice Edie Parker oduševili su it djevojke poput Rite Ore ili Lily Aldrige koje su se na crvenom tepihu ponosno šetale sa svojim personaliziranim primjercima. Nabavite svjetlucavi clutch i bit ćete itekako zapaženi.

Plašt

Glumice Lupita Nyong'o, Kate Hudson i pjevačica Solange Knowles odvažile su se za haljine s plaštevima koje daju dozu glamura s mrvicom misterioznosti - idealno za svečane prigode. 

Pilotske jakne

Emma Roberts Kristen Stewart poludjele su ove godine za pilotskim jaknama koje sve više istiskuju parke i balonere, omiljene odjevne predmete za tzv. prijelazno razdoblje. U jakni bombarder stila, uz starke, traperice i sunčane naočale itekako ste spremni za osvajanje gradskih ulica.

Kratke majice

Majice koje pokazuju struk ove su godine potpuno opčinile zaljubljenice u modu. Svi su oduševljeno prigrlili ovaj stil iz devedesetih: Taylor Swift, Miley Cyrus, Kim Kardashian, Beyonce… Dakako, zahtijeva besprijekoran struk i trbušnjake.

Traper od glave do pete

Nekad totalni modni 'no-no', ove je godine doživio veliki povratak. Odjenite se u traper od glave do pete i bit ćete kraljica stila. Ako to nose modne imperatorice poput Reese Witherspoon, Jennifer Lopez i Mirande Kerr, zašto ne bismo mogli i mi.