ne može joj odoljeti

Predivna Amal oduševila je u spektakularnoj haljini, a George nije skidao pogled s nje

02.09.2024 u 09:23

Bionic
Reading

George i Amal Clooney rijetko se pojavljuju u javnosti i poziraju pred svjetlima reflektora, no kada se na to odluče, onda to naprave u velikom stilu. Predivana Amal ovog puta je zablistala u nježnoj žutoj haljini, a George nije skidao pogled s nje

George i Amal Clooney uživaju u životu daleko od očiju javnosti, a na crveni tepih izlaze samo u posebnim prigodama. Ovoga puta bila je to premijera Georgeovog novog filma 'Wolfs' na venecijanskom filmskom festivalu.

George je odjenuo crni smoking i leptir-mašnu, a Amal je zablistala u jednoj od najljepših ovogodišnjih nijansi – puter žutoj glamuroznoj haljini sa šlepom. Čipkom ukrašena haljina imala je laskav duboki dekolte, a usko gornji dio nastavljao se na dojmljivu suknju s volanima. A dizajn ove haljine, kao stvorene za ostavljanje snažnog dojma potpisuje Atelier Versace.

  • +15
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Primo Barol / AFP / Profimedia

Lijepa odvjetnica za ljudska prava stajling je upotpunila malom kristaliziranom clutch torbicom i naušnicama. Amal je svoju dugu i bujnu kosu ostavila jednostavno raspuštenom, a make-up se sastojao od svjetlucavog sjenila, ružičastog rumenila i nježno ružičastih usana.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Slavni par bio je pravi primjer čistog glamura, očito su se i lijepo zabavljali! Dobro raspoložen George zastao je kako bi razgovarao s okupljenim mnoštvo i fotografima, i a Amalinu ruku nije ispuštao iz svoje. U jednom trenutku, koji fotografima nije mogao promaknuti, Amal je nježno položila svoj dlan na Georgeovo lice.

Inače, u Georgeovom najnovijem projektu glumi Brad Pitt, što je prvi put da se slavni glumci zajedno pojavljuju na ekranu od kasnih 2000-ih. Naime, Clooney i Pitt zajedno su glumili u trilogiji 'Oceanovih' kao i u filmu braće Coen 'Burn After Reading' iz 2008. godine. 'Wolfs', koji je režirao voditelj filma 'Spider-Man: Homecoming' Jon Watts, premijerno će biti prikazan na Apple TV+ 27. rujna u Sjedinjenim Državama. Brad Pitt se na crvenom tepihu pojavio s djevojkom Ines de Ramon, koja je oduševila elegancijom na njihovom prvom službenom javnom pojavljivanju.

George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, canva