Zrelo i zdravo grožđe s Vinskog vrha na prekrasnim zagorskim bregima Tomislav Bolfan pretvorio je u vrhunski pjenušac Centurion koji je predstavljen u poznatom zagrebačkom Wine Baru Basement
Legenda o Centurionu stara je više od 16 stoljeća, a tu romantičnu priču o nastanku vina kojem su kumovale i vile, Tomislav Bolfan je približio okupljenima. U ovaj pjenušac uloženo je mnogo truda, rada, ljubavi i volje. Centurion je nastao kao rezultat djelovanja tla, klime, stručnog znanja i podrumarskih tehnika. Centurion je već osvojio prisutne na predstavljanju na kojem je cilj bio ovo vrhunsko piće približiti svim ljubiteljima dobre kapljice te razbiti mit kako je vrhunski pjenušac rezerviran samo za određene. Centurion će naći svoj put kako do stručnih poznavatelja vrhunskih vina, tako i do onih koji u vinu samo vole uživati, ali i do onih koji tek ulaze u svijet vinskih aroma i mirisa...
Na predstavljanju Centuriona okupile su se brojne poznate osobe poput glumice Marije Borić, Ive i Boška Balabana, Iris Androšević te gosti iz poslovnih krugova koji su bili oduševljeni novim pićem. Ljubitelji pjenušca i poznavatelji vina složili su se kako je Centurion jedan od najboljih pjenušaca koje su probali.
'Izuzetno mi je drago što smo pjenušac Centurion predstavili među dragim prijateljima i kolegama i što smo, a to je najvažnije, naišli na odobravanje i pozitivne komentare. U Centurion su uložene godine rada, iskustva i ljubavi. Sretan sam što smo divnu priču o ovom pjenušcu približili širem broju ljudi i siguran sam da će oni prepoznati njegovu kvalitetu', rekao je Bolfan