KAIA GERBER

Prelijepa kći Cindy Crawford kopirala mamin najpoznatiji stajling i sve oborila s nogu

14.09.2024 u 11:25

  • +7

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: Jeremy Chan / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Kaia Gerber (23), lijepa nasljednica supermodela Cindy Crawford, sve je bacila u drugi plan na premijeri filma 'Shell' održanoj u sklopu Međunarodnog filmskog festivala u Torontu

Za ovu je prigodu Kaia Gerber, uspješna manekenka koja se sad okušala i kao glumica, odabrala spektakularnu bijelu haljinu korzetnog stila koja ne trpi nesavršenosti.

Elegantnu haljinu je zgodna brineta, slika i prilika svoje slavne majke, spojila s klasičnim bijelim stiletticama te upečatljivim visećim naušnicama s draguljima.

Bujna tamnosmeđa kosa stilizirana u raskošne valove spuštala joj se niz leđa i prsa.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Svoju prirodnu ljepotu istaknula je smeđim smokey eyes make upom, rumenilom boje breskve koje osobito laska preplanulom tenu i nenametljivim ružem na usnama. Inače, u filmu 'Shell', crnoj komediji s elementima horora, redatelja Maxa Minghelle, osim Kaie, glume i Elisabeth Moss, Kate Hudson, Amy Landecker i dr...

Kopirala mamin look

Mlada manekenka i glumica u usponu izgledala je poput svoje majke supermodela u bijeloj Hervé Léger maxi haljini s izrezom u obliku srca i košaricama, što je zapravo rekreacija haljine koju je Cindy Crawford nosila na dodjeli Oscara iz 1993., izrađene po mjeri za tu priliku.

'Kaia mi je poslala mood board za TIFF i ovo je bila jedna od njezinih preporuka. Mislila sam da bi bilo nevjerojatno odati počast Cindynom kultnom trenutku', rekla je Molly Dickson, stilistica mlade manekenke za Vogue.