POVRATAK BALERINKI

Ovo su jedine cipele koje će vam trebati ove jeseni, a nose se uz sve što imate u ormaru

08.09.2024 u 17:12

Bionic
Reading

Već sad je posve jasno da će ovu jesen obilježiti model koji se u velikom stilu vratio na modnu scenu i tu je da ostane

Da, naravno, radi se o bezvremenskim balerinkama koje nikad ne gube na svojoj aktualnosti.

Ovaj model obuće spaja najbolje od oba svijeta - udobnost bez žrtvovanja stila i ženstvenosti.

Unazad nekoliko godina balerinkama raste popularnost, a zaljubljenice u modu obožavaju ih jer se mogu nositi i s traperom, haljinama, suknjama, kožnim komadima...

Modni klasik

Iako smo ih sredinom 2000-ih viđali u kombinacijama s npr. skinny trapericama, što je bio gotovo zaštitni znak Kate Moss, fashionistice ih danas kombiniraju i s trapericama ravnih nogavica, kargo hlačama, lepršavim haljinama, satenskim suknjama...

  • +14
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Obožava ih i nova modna ikona ulične mode Katie Holmes, ali i Nicky Hilton Rothschild često spaja chic balerinke s lepršavim haljinama.

Katie holmes

Kraljica ulične mode ne izlazi iz ovih traperica: Nosi ih uz vječne balerinke

Pogledaj galeriju

Da su balerinke fantastična opcija za dnevne prigode, pokazala i manekenska zvijezda Kaia Gerber te je svoj bezvremenski model u crnoj koži vješto sparila s kratkim bijelim topom romantičnog dizajna i lepršavim plavim hlačama širih nogavica, što je rezultiralo chic lookom, no bez puno napora.

Ako volite nešto upečatljivije modele, možda će vam se svidjeti neodoljive Mary Jane balerinke s cool remenčićem - kao stvorene za jesen.

Stoga ako niste ljubiteljica glomaznih loaferica ili jesenskih cipela na petu, balerinke su u tom slučaju savršen izbor.

Osim toga, ako se odlučite za npr. varijantu od crne kože, možete kombinirati svoje balerinke sa svime što imate u garderobi jer su svestrane te podjednako prikladne kako za dnevne, tako i za večernje stajlinge.