ELLA DVORNIK U NOVALJI

Prepoznajete li ovu djevojku?

22.06.2013 u 13:37

  • +7

Papaya pleše u ritmu ljetnih hitova

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Peresin

Bionic
Reading

Ella Dvornik nije propustila nastup švedskog DJ-a Otta Knowsa u novaljskoj Papayi. Vjerna svom stilu te s crnim ružem na usnama i u vrućim hlačicama privlačila je poglede

Tisuće rasplesanih gostiju uz hitove Otto Knowsa dočekalo je svitanje zore u najljepšem klubu Mediterana na otvorenom.

Novaljska Papaya živi najbolju sezonu, a u čarima ljetne zabave uživali su i mlade glazbenice Ella Dvornik i Petra Kovačević, košarkaš Tomislav Zubčić, vaterpolisti Mladosti i drugi.

Kao da je sredina srpnja ili kolovoza, Novalju su ovih dana preplavile tisuće turista u potrazi za ludom zabavom. U sklopu Electrobeach World Tour švedski DJ Otto Knows oduševio je energičnim nastupom koji će mnogima ostati u pamćenju. Njegov veliki hit Million Voices dočekan je s posebnim oduševljenjem kod publike koja je u Papayi dočekala svitanje ljetne zore.

'Godinama slušam o ovoj prekrasnoj destinaciji za mlade. Klub je zaista poseban i dugo ćemo pamtiti ovaj party. Blagoslovljeni ste prekrasnom zemljom i energijom ovih divnih ljudi koji su s oduševljenjem plesali na sve hitove, a naročito su dobro prihvatili nove pjesme što me posebno veseli!', izjavio je Otto Knows.

Ljetnu sezonu plesanja otvorili su i mlade glazbenice Ella Dvornik i Petra Kovačević, košarkaš Tomislav Zubčić, vaterpolisti Mladosti Ante Vukičević i Marko Pavičić. Skladatelj Branimir Mihaljević u Papayi je uživao u društvu prekrasne supruge Sandre, glazbene zvijezde iz 90-ih tada poznate pod imenom Mony.

Najbolji klub Mediterana na otvorenom, novaljska Papaya predstavila je nedavno i dokumentarni film 'Papaya Make Some Noise'. Brojne svjetske glazbene zvijezde poput Axwella, Armin Van Buurena i Carl Coxa gostujući u ovom jedinstvenom filmu promoviraju Papayu i Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju koja osim prekrasnih plaža i čistog mora gostima nudi i vrhunski glazbeni sadržaj.

U filmu je vidljiv planski rad kreiranja Zrća i otoka Paga kao destinacije koja je danas prepoznata diljem svijeta, od europskih zemalja do dalekog Brazila. Papayu po sezoni posjeti više od 500.000 gostiju iz 80 zemalja svijeta, a Novalja ostvari više od milijun noćenja.