USUDILA SE

Prepoznajete li ovu odvažnu glumicu bez donjeg rublja?

07.05.2013 u 10:08

  • +43

Haljine na Met Gala zabavi

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

S kratkom platinastom kosom i uskom crnom haljinom ispod koje se naziru grudi, lijepa glumica Anne Hathaway na Met Ballu u Metropolitan Museum of Art u New Yorku napravila je iskorak u modnom izričaju, usudila se eksperimentirati, koketirati s punkom i izgledati odlično

Glumica koja nas je osvojila u 'Jadnicima', u crnoj vintage haljini s potpisom Valentino izgledala je zanosno, a pokazala je što njoj znači biti seksi i punk. Naime, tema ovogodišnjeg Met Balla bila je Punk: Chaos i Couture.

Ona je pokazala da zna kako povezati visoku modu i punk, sve podvučeno seksi izričajem. Naime, teško je ne primijetiti kako glumica nema grudnjak, a nju smo ipak navikli gledati u čednijim izdanjima. Ovo definitivno nije jedno od njih, a za svoj će izgled sigurno dobiti brojne pohvale.


Zanimljiv je detalj i perje oko zapešća te žuto obojani nokti. Kombinacija koja na diskretan način ostavlja malo mašti oduševila je njezine fanove. I Anne se sviđa njezin novi stil i kratka platinasta kosa koja je daleko od dugačkih smeđih uvojaka koje je imala na početku karijere.

'Oduvijek sam to željela napraviti. Obožavam to', rekla je Anne za MailOnline na pitanje o drastičnoj transformaciji koju je napravila.