ASHLEY ROBERTS

Privlači poglede: Svi su se okretali za zgodnom plavušom u omiljenom ljetnom uzorku

12.06.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Ashley Roberts, 38-godišnja članica Pussycat Dolls, poznata je po svom odličnom modnom ukusu i kombinacijama koje ističu njezine adute

Lijepa Amerikanka koja godinama živi u Londonu svakim svojim outfitom potvrđuje titulu nove kraljice street stylea.

Plavokosu glazbenicu i radijsku voditeljicu teško je ne primijetiti na gradskim ulicama, a kako je i tijekom izolacije svakodnevno odlazila na svoje radno mjesto na Global radiju, fotografima nije promaknuo niti jedan njezin stajling.

Ashley ih, dakako, nije ni ovoga puta razočarala.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova trendseterica dobro zna što se nosi no to uvijek prilagodi svom stilu. Ashley se ne boji kombinirati boje i vesele uzorke, a ovoga se puta odlučila za haljinu ženstvenog točka uzorka koji vole mnoge poznate zaljubljenice u modu poput Kate Middleton ili španjolske kraljice Letizije.

Šarmantni uzorak nikad neće izaći iz mode, a podjednako ga vole ljubiteljice retro stila, ali i damske klasike.

Ashley je iskombinirala ženstvenu haljinu klasičnog kroja s potpisom brenda Sosandar čija je cijena 69 funti odnosno oko 580 kn sa salonkama upečatljive svijetlozelene nijanse (House of CB), model 'Paris'.

  • +9
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mladenačka frizura i minimalan make up lijepo su zaokružili outfit zgodne Amerikanke koja se trebala ovoga proljeća pridružiti kolegicama iz grupe Pussycat Dolls na velikoj povratničkoj turneji nakon punih 10 godina izbivanja sa scene.