NOVI HIT

Priznajte, ovakav kaput biste rado i vi imali

12.02.2014 u 12:36

Bionic
Reading

Victoria Beckham neminovno je jedna od ikona stila koja diktira modne trendove, a njezine kolekcije redom oduševljavaju sve ljubitelje mode. Ovoga puta u šetnji New Yorkom zadivila je još jednim sjajnim stylingom

Iako bi se njezin modni izričaj mogao opisati kao vrlo seksi i damski, u kojemu ne nedostaje uskih haljina, olovka-suknji, košulja i vrtoglavo visokih potpetica, Victoria ne propušta  isfuraati neke nove vruće trendove.

Ove sezone hit i must have su ravne cipele, a Victoria je svoju dnevnu kombinaciju upotpunila pomalo androginim cipelama nalik na koledžice.

Nalik na muške cipele za odijela, u crno-bijeloj varijanti Vicki ih je kombinirala s potpuno crnom kombinacijom – hlačama na peglu kroja mrkve, vesticom i predimenzioniranim kaputom koji je također hit ove sezone. No, naravno, i kaput koji je odjenula mnogim zaljubljenicama u modu zapeo je za oko. Dug, crn, šireg kroja i veće kragne i decentno ukrašen rezom na bokovima i sjajnijim crnim materijalom. Upravo je taj kaput iz njezine najnovije kolekcije, a cipele imaju dizajnerski potpis Saint Laurenta.