MODNI FAVORITI

Pronašli smo 30 efektnih i udobnih modela hlača koje jedva čekamo nositi nakon izolacije

09.04.2020 u 19:31

Bionic
Reading

Ako ne možemo uživati na kavi u obližnjem kafiću, u ovim tmurnim vremenima barem možemo surfati online trgovinama, a upravo to smo i radili. Dok maštamo o tome kako ćemo se jednog dana skinuti iz trenirki i ponovno dotjerati za špicu, bacili smo se u potragu za udobnim i efektnim hlačama koje jedva čekamo nositi nakon izlaska iz izolacije

Nakon što smo pomno pročešljali trgovine, možemo donijeti svoj oštri sud. Ponuda je doista šarolika, no mi smo tražili modele u kojima ćemo se osjećati udobno i pritom izgledati odlično. Pogled su nam privukle hlače efektnih printeva, cool tonova i širih nogavica.

Predlažemo vam da ove sezone posegnete za takozvanim 'paper bag' hlačama koje, osim što pristaju gotovo svakoj figuri, savršeno prikrivaju višak kilograma u predjelu trbuha. Vjerujemo kako će mnogima ovaj model hlača biti prvi izbor nakon tjedana prejedanja u izolaciji.

Također vrlo udobna opcija su i hlače izrazito širokih nogavica koje odlično izgledaju u kombinaciji s bluzama ili uskim i tankim vestama preko kojih možete prebaciti trenutno vrlo popularan pleteni kardigan na kopčanje.

  • +25
Udobne i efektne hlače koje ćete obožavati Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Koža je ove sezone vrlo 'in', pa ne bi bilo loše posegnuti za jednim baggy kožnim hlačama koje jednako dobro pristaju u kombinaciji s tenisama, kao i sa štiklama.

Nakon duge potrage, uspjeli smo izdvojiti 30 modela hlača za svačiji džep, koje bismo rado nosili ovog proljeća. Zavirite u galeriju i pronađite model koji najbolje odgovara vašem stilu.