Na našem jelovniku nalaze se jela pripremljena od najkvalitetnijih namirnica, što se primjeti već na prvi griz
U stalnoj ponudi su pizze i jela s roštilja u kojima će uživati svi koji znaju prepoznati svježe i kvalitetne sastojke. Upravo je pažljivi odabir sastojaka ono na što smo najponosniji i na čemu inzistiramo pa tako kod nas nećete pronaći uvozno zamrznuto meso ili zamjenske sastojke.
Svježa junetina i svinjetina pristižu nekoliko puta tjedno od mesnice Martinjak, ponosnog člana udruge Baby-Beef koja je i međunarodno priznata, piletina sa farme nedaleko Zagreba, a svježe voće i povrće iz domaćih vrtova. S druge strane Talijani nemaju konkurencije u proizvodnji pizza i sastojaka za pizzu pa smo se i tu odlučili za provjereno i najkvalitetnije – izvorno 00 (zero zero) brašno, nagrađivana polpa i najbolja talijanska mozzarella daju našim pizzama poseban „šmek“.
Naše autorske pizze Črn – bel i Grincajg sa crnim odnosno zelenim tijestom napravljene su sa prirodnim dodacima, bez umjetnih bojila, čime smo donijeli jedan novitet na domaću gastro scenu.
U dnevnoj ponudi gableca pripremamo i jela „na žlicu“, nutritivno bogate obroke od svježeg povrća i mesa za sve koji nemaju vremena posvetiti se svakodnevnom kuhanju, a žele raznovrsnu prehranu.
No ovdje priča ne prestaje – jer u ovom je prostoru jedna tradicionalna zagrebačka obitelj odlučila oživjeti stari duh Zagreba. Podsjetit ćemo Zagrepčane i sve koji u Zagrebu žive ili kroz njega prolaze na jela koja su jeli naši stari kao što su krpice sa zeljem, kuhani štrukli, prisiljeno zelje, buncek sa zeljem i ostala autohtona jela. Potaknut ćemo mlade i one starije da se odvaže ponekad odabrati tradiciju pored modernog te isprobaju jela koja padaju u zaborav.
Dođite u Purgericu ili naručite dostavu na stranici i doživite Zagreb na tanjuru!