BEZ KONKURENCIJE

Prva dama modno potukla lijepu kraljicu

24.02.2017 u 12:10

Bionic
Reading

Svi zaljubljenici u modu ovih dana sa zanimanjem prate susret dviju elegantnih ljepotica koje su često proglašavane najbolje odjevenim ženama na svijetu. Argentinska prva dama Juliana Awada u službenom je posjetu Španjolskoj sa suprugom, a domaćica i kraljica Letizia spremno ju je dočekala

Juliana Awada i kraljica Letizia nastavile su niz službenih obilazaka u Madridu i očito uživaju u druženju, ali mi smo primijetili da jedinstvena argentinska prva dama ipak malo prednjači dobrim stilom. Španjolska kraljica Letizia poznata je po besprijekornom, ali i odvažnom stilu odijevanja, no otkako je ugostila jednako elegantnu prvu damu Argentine, kao da joj malo nedostaje te odvažnosti.

Tijekom drugog dana službene posjete dame su uveličale otvorenje sajma suvremene umjetnosti Arco, a Juliana Awada blistala je u svilenoj haljini košulji s istaknutom mašnom koja se veže oko vrata umjesto klasične kragne. Uz podignutu kosu u šik konjski rep, odmjeren stajling zgodna prva dama zaokružila je Guccijevim cipelama.

Kraljica Letizia se pak odlučila za provjeren recept s minimalistički bijelom haljinom te Madrid cipelama i torbom sa zmijskim uzorkom. Baš kao što je večer prije nosila crnu haljinu od baršuna s potpisom još jednog španjolskog dizajnera, Philippea Varele, drugi je dan pomalo je predvidljivo odabrala cipele i torbu s potpisom Madrida.

Za svečanu su večeru pak Juliana Awada i Letizia odabrale sasvim suprotne stajlinge kao i tijekom dnevnih obaveza. Juliana Awada sve je oduševila haljinom koja ima ogrtač od bijele prozirne tkanine u stilu kimona i veže se oko struka, a kraljica Letizia možda bi joj jednako dobro konkurirala da je odbacila čarape. Naime, Letizia je odjenula lijepu monokromnu haljinu sa sjajnim prugama i zanimljivim spletom naramenica na leđima, ali crne hulahopke su bile nepotrebne.