na wimbledonu

Prvo trudničko izdanje Margot Robbie: Izgleda prekrasno i tako chic

12.07.2024 u 14:20

Bionic
Reading

Prije tek nekoliko dana doznalo se da glumica Margot Robbie i njezin suprug Tom Ackerley iščekuju svoje prvo dijete, a poznati je par sada stigao na Wimbledon te time potvrdio najljepše vijesti! Trudnički trbuščić Robbie je istaknula chic haljinom, a ponosni suprug držao ju je za ruku dok su ulazili na najpoznatiji stadion za tenis

Popularna glumica Margot Robbie prvi put je viđena u javnosti otkako je procurila vijest o njezinoj trudnoći. Da je najljepša holivudska plavuša u blaženom stanju doznalo se prije par dana, a sada je glumica iskoristila posebnu priliku i svečanost Wimbledona da prvi put svijetu pokaže svoju lijepu vijest!

Za svoje prvo trudničko pojavljivanje odabrala je razigranu haljinu u omiljenom ljetnom uzorku - romantičnim točkicama!

  • +3
Margot Robbie i Tom Acklerley Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Razigranu asimetričnu haljinu s pojasom nalik šalu glumica je upotpunila crnim cipelama na visoku petu i Alaïa crno-bijelom torbicom čija cijena iznosi oko 1850 eura. Za dodatni dnevni glam, Margot Robbie look je upotpunila zlatnim nakitom i crnim sunčanim naočalama.

'Obitelj im oboma puno znači i znali su da su roditelji u ranoj fazi veze nešto što stvarno žele. Držali su to u tajnosti neko vrijeme, ali sretni su što su vijesti izašle', rekao je ranije izvor za People otkrivši da je želja za roditeljskom ulogom dugo tinjala u ovom paru.

Uz Toma Ackerleya i Margot Robbie, na tribine Wimbledona stigla su i ostala poznata lica: Hugh Grant, Pippa Middleton, James Matthews i brojni drugi.

  • +23
Poznati na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia
Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević