MARGOT ROBBIE

Najljepša plavuša Hollywooda konačno je ispunila svoj najveći san

09.07.2024 u 11:24

Bionic
Reading

Margot Robbie i njezin suprug Tom Ackerly u braku su gotovo osam godina. Tijekom godina stvorili su pravo malo filmsko carstvo, a sada fokus prebacuju na obiteljski život

Nakon što su prije nekoliko sati isplivale fotografije na kojima je jasno da je nagrađivana glumica Margot Robbie trudna, priču o skorom dolasku prinove nadopunjuju izvori bliski paru, a čini se da je dijete jedino što je posljednjih godina nedostajalo glumici i njezinom suprugu Tomu Ackerleyju.

Tom Ackerley i Margot Robbie osnovali su produkcijsku tvrtku LuckyChap 2014. godine, a u ovih je deset godina poslovanja kompanija zaradila čak 25 nominacija za Oscara, 18 nominacija za BAFTA-u i milijarde dolara zarada na kino blagajnama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako su izgradili veliko poslovno carstvo, jedna od najvećih želja ovog para bila je zasnovati obitelj.

'Obitelj im oboma puno znači i znali su da su roditelji u ranoj fazi veze nešto što stvarno žele. Držali su to u tajnosti neko vrijeme, ali sretni su što su vijesti izašle', rekao je izvor za People.

Lijepa je Australka u posljednje vrijeme bila posve posvećena najnovijem projektu 'A Big Bold Beautiful Journey', no sve je odradila profesionalno i nitko nije sumnjao da je trudna.

'Margot je izgledala sjajno i djelovala je jako sretno. Slagala se s Colinom Farrellom i zabavljali su se snimajući', rekao je izvor.

IZGLEDA SJAJNO

Očaravajuća mini haljina s upečatljivim detaljem odlično pristaje Margot Robbie

Pogledaj galeriju

Unatoč globalnom uspjehu i brojnim priznanjima, postoji i mogućnost da će glumica na neko vrijeme odstupiti iz Hollywooda. Brojne su glumice ipak odlučile karijeru ostaviti sa strane te se posvetiti majčinstvu, a da je to mogućnost otkrila je prije nekoliko godina i sama Robbie: 'Znam da će mi djeca biti prioritet i želim se baviti obiteljskim stvarima kasnije.'

Iako su oboje javne ličnosti sa svjetskim uspjehom, Robbie i Ackerly svoj život drže podalje od medija. U braku su od prosinca 2016. godine, no prije vjenčanja nije se ni znalo da su se zaručili. O svom privatnom životu ne govore često, tek je nedavno Ackerly rekao kako provode 24 sata na dan zajedno te da se sjajno slažu.

GOTHAM NAGRADE

Margot Robbie stigla sa suprugom na crveni tepih pa prasnula u smijeh

Pogledaj galeriju