vruće ljeto u splitu

Rakitićeva Raquel pronašla je savršenu ljetnu modnu formulu iz koje ne izlazi

30.07.2024 u 18:28

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića ne prestaje privlačiti pažnju objavama na društvenim mrežama. Osim obiteljskih trenutka, pokazuje i upečatljive ljetne modne kombinacije

Raquel Mauri slovi za jednu od najzgodnijih žena nogometaša, a njezine objave na Instagramu ne mogu proći nezapaženo. Lijepa Raquel obožavatelje često razveseli fotografijama i prizorima iz svakodnevnog života, a mnogima za oko zapinju njezine modne kombinacije kojima redovito ističe vitku figuru.

A zbog karijere voljenog supruga Ivana Rakitića, Raquel je posljednjih mjeseci morala nekoliko puta pakirati kofere - nakon kratkog boravka u Saudijskoj Arabiji, gdje je igrao za Al-Shabab, obitelj Rakitić stigla je u Split zbog novog ugovora s Hajdukom.

U gradu pod Marjanom Raquel uživa i naravno, redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Posljednja u nizu prikazuje atraktivnu Andalužanku kako pozira u plićaku, odjevena u jednostavnu, ali vrlo efektnu kombinaciju.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gospođa Rakitić, majka djevojčica Althee i Adare, uživa u modi, a njezin ormar je prepun komada koji laskaju njezinoj besprijekornoj figuri. A ovog ljeta Raquel je prigrlila sve zamjetniji trend nošenaj badića kao zavodljivog topića, i to u kombinaciji s kratkim hlačicama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Tako je sada pozirala odjevene u crno bijeli gornji dio badića koji je spojila s bijelim hlačicama visokog struka i širih nogavica. Tako efektno! Nedavno je pak pozirala na brodu noseći crne kratke hlačice i Valentino jednodijelni badić u kombinaciji crne i krem boje. Čini se kako je Raquel pronašla savršenu ljetnu modnu formulu za vruće ljeto u Splitu.