POSJETILA IZLOŽBU

Rijetko je viđamo u javnosti: Kolinda Grabar-Kitarović ponovno u omiljenoj bluzi s trendi detaljem

08.06.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nije propustila otvorenje izložbe povodom obilježavanja obljetnice odašiljača i veza pod nazivom 'OIV - 95 godina radiodifuzije u Hrvatskoj'

Nakon što je bivša hrvatska predsjednica nazočila predstavljanju projekta 'Glas žena u sportu', koje se održalo u zagrebačkom hotelu Westin, pojavila se i na otvorenju izložbe u Zagrebu.

Za jedno od svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti bivša hrvatska predsjednica zaigrala je ponovno na sigurnu kartu odlučivši se za poslovnu eleganciju.

Sako s crnim prugama iskombinirala je s elegantnim crnim hlačama, a stajling je dodatno začinila tzv. pussy bow bluzom u nježnoj nijansi ružičaste.

Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Upravo su ovakve efektne bluze s detaljem u obliku mašne jedan od najomiljenijih komada u garderobi Kolinde Grabar-Kitarović pa smo je tijekom njezinog mandata često viđali u različitim varijantama ovih popularnih topova koji će svakog stajlingu dati ženstveniju notu.

Bivša predsjednica i ovoga je puta kosu stilizirala u punđu koje su vremenom postale njezin zaštitni znak, a nosila je i crnu zaštitnu masku u skladu s outfitom.

Inače, kako je ranije objavljeno bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović od 1. ožujka se pridružila ZŠEM-u (Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa) u ulozi posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte.