ZANOSNA DEMI

Rijetko se pojavljuje, ali zato svaki put očita modnu lekciju

24.05.2016 u 10:22

Bionic
Reading

Glumica Demi Moore dala je sve od sebe da dokaže kako još uvijek odlično izgleda pa je u Velikoj Britaniji zablistala na dva glamurozna događanja u zanimljivim modnim odabirima

U društvu najboljeg prijatelja, 53-godišnja Demi Moore svoj boravak u Londonu iskoristila je za tradicionalno okupljanje 'Chelsea Flower Show' na kojem kraljevsko hortikulturno društvo u pet dana predstavlja avangardne vrtove privlačeći posjetitelje iz cijelog svijeta.

Glumica se pojavila u prigodnoj kombinaciji ukrašenoj cvjetnim detaljima. Riječ je o kreaciji modne kuće Gucci kojoj je Demi Moore podarila pravi retro izgled u geek šik maniri.

Jaknu ukrašenu cvjetnim detaljima s prepoznatljivim Gucci potpisom, Demi je kombinirala uz lepršavu crvenu haljinu i srebrne salonke podebljane čarapama. Od modnih dodataka istaknule su se sunčane naočale retro okvira, a raspuštena duga kosa dodatno je naglasila cjelokupan retro stajling.

Nakon uživanja u cvjetnoj ekstravaganci, Demi se uz brojne poznate pojavila na stotoj po redu gala večeri u organizaciji magazina Vogue

Za glamurozno događanje, Demi se potrudila da sve oči bude uprte u nju zahvaljujući zanimljivom odabiru presijavajuće haljine u gotičkom stilu.

Haljina stvorena od crvenih i crnih presijavajućih ljuskica za Demi se pokazala punim pogotkom, dok je sam kroj strukirane haljine sa zvonolikim rukavima i prozirnim dekolteom posebno naglasio njezin savršen izgled u 53. godini. Osim na području dekoltea, haljina je sačinjavala prozirne dijelove i u predjelu struka čime je dodatno istaknuta glumičina vitka figura.

Glamurozan izgled dodatno je podebljan prikladnim make-upom u znaku dramatičnog poteza crnim tušem za oči i smokey eye efekta. Prepoznatljivu frizuru u znaku duge raspuštene kose, Demi je i ovaj put prezentirala, a finalan rezultat je krajnje glamurozan izgled kojim je Demi posramila i mnogo mlađe kolegice.

S osmijehom na licu zanosna Demi Moore, koja teško odolijeva elegantnim kombinacijama, boravkom u Londonu prezentirala je mladolik izgled u, za nju netipičnim, modno pomaknutim kreacijama koje su se pokazale punim pogotkom.