IZBOR Condé Nast TravelerA

Rovinjski Monte Mulini na listi najboljih svjetskih hotela

26.10.2015 u 14:11

Bionic
Reading

Hotel Monte Mulini našao se na ovogodišnjoj listi najboljih hotela najprestižnijeg svjetskog putničkog časopisa Condé Nast Travelera, čime je još jednom potvrđen njegov izniman status i izvan granica Hrvatske. Reader’s Choice Awards za Maistrin hotel Monte Mulini predstavlja iznimno dostignuće i posebno cijenjeno priznanje upravo zato što je dobiveno na temelju glasova čitatelja, a njih je ove godine bilo više od 128.000

Condé Nast Traveler osnovan je 1987. i predstavlja jedno od najpouzdanijih imena u području putovanja. Časopis se temelji na jednostavnom, ali revolucionarnom principu: 'istina o putovanju'.

S ciljem doživljavanja svijeta točno onako kako ga doživljavaju njihovi čitatelji, dopisnici putuju anonimno i sami snose troškove, za razliku od mnogih srodnih publikacija koje često prihvaćaju besplatan prijevoz i smještaj. Ovakav princip omogućuje iskreno i pošteno izvješćivanje o svim aspektima industrije, što čini ovaj časopis najuglednijim i najpouzdanijim izvorom informacija.

Hotel Monte Mulini je na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma drugu godinu zaredom proglašen najluksuznijim hotelom, a ugledni svjetski portal TripAdvisor dodijelio mu je Certificate of Excellence Award, certifikat kojim se nagrađuje izvrsnost u turističkoj i uslužnoj industriji u cijelom svijetu i dodjeljuje se samo objektima koji postižu izvanredne ocjene gostiju na TripAdvisoru.