odlične cipele, odlična haljina

S ovom haljinom ne možete pogriješiti, a Ana Begić Tahiri u njoj izgleda senzacionalno

25.10.2024 u 16:43

Bionic
Reading

Glumica Ana Begić Tahiri redovito oduševljava modne zaljubljenice svojim minimalističkim i neodoljivo stajliš izdanjima, a tako je bilo i na dodjeli Grazia Best of Beauty nagradi za najbolja postignuća unutar beauty industrije u ovoj godini

Među brojnim poznatim licima koja su pohodila ovo događanje, Ana Begić Tahiri istaknula se u glamuroznoj žutoj haljini, kojom je vješto istaknula vitku figuru.

Lijepa glumica birala je model maksi duljine, blago nakošenog završetka i suptilnih volana te trendi plisirana kroja. Dugački rukavi i visoki ovratnik svemu su dali dozu otmjenosti, dok je suženje oko struka dodatno naglasilo njenu liniju.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Glamurozna haljina dugačkih rukava i trendi cipele

Riječ je o haljini s kojom zaista ne možete pogriješiti u svečanim prigodama, jer se radi o bezvremenskom kroju i visokoj razini elegancije koja garantira privlačenje pozornosti.

Napravit ćete još veći modni pogodak ako je uskladite s efektnim cipelama, kao što je učinila glumica. Nosila je naime peep-toe model visoke pete u trenutno vrlo poželjnom dizajnu leopardovih točkica, koji je čitav stajling podignuo na još višu razinu.

Anu Begić Tahiri već dugo nismo vidjeli u ovako glamuroznom izdanju, nakon što je tijekom ljeta većinom nosila ležernija, cool izdanja, poput onog na otvorenju kazališne scene proteklog mjeseca u Draškovićevoj 80.

  • +28
Poznati na dodjeli nagrada Grazia Best of Beauty Izvor: Promo fotografije / Autor: Petra Ria, Bojan Zibar i Luka Cerovina; montaža tportal

Haljinu bijele boje tada je kombinirala uz smeđe čizme od brušene kože te smeđi sako kojem je 'potfrknula' rukave na 'frajerski' način. Osim toga, popularna se glumica odlučila zalizati kosu, kao što to često i čini kako bi naglasila crte lica, baš kao što je to učinila i na jučerašnjoj manifestaciji.

Ana Begić Tahiri Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Luka Cerovina