PARTIJANERICA S NASLOVNICA

Samo ona može doći na gala večeru i tako uništiti haljinu

24.05.2016 u 10:45

  • +2

Kate Moss

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Supermodel Kate Moss, koja je nebrojeno puta krasila naslovnicu Voguea, nije propustila glamuroznu proslavu tog prestižnog modnog magazina. A kako je poznata kao otkačena partijanerica, nezgoda s haljinom za nju je bila manji problem s kojim se suočila na crvenom tepihu

Gala događanje u organizaciji magazina Vogue uz Kate su pohodili modeli poput Lare Stone i Claudije Schiffer. Slavna manekenka nosila je zanimljivu haljinu od prozirnog materijala ukrašenog polka točkama, ispod koje je izvirivao crni bodi.

Platinastoplavu frizuru, koja je s vremenom postala njezin zaštitni znak, Kate je oblikovala u prepoznatljivom nemarnom stilu, a mora se priznati da odgovara njezinom vrckavom karakteru.

Upečatljivu je haljinu pak stilizirala smaragdnim nakitom koji se u potpunosti uklopio u odabir kreacije obogaćene presijavajućim zlatnim remenom. Iako su takve haljine skupocjene, nisu uvijek savršene pa je Kate zadesila nezgoda s poderanim materijalom na nekoliko mjesta. Sreća u nesreći jest to što se nezgoda dogodila kada je bila na odlasku, a vjerojatno je u žaru zabave slučajno zapela negdje i sama sve skrivila.

Rasparana haljina u pin-up maniri za Kate Moss nije predstavljala problem, što je potvrdila ponosnim hodanjem ispred mnoštva okupljenih fotografa.

Prestižni modni magazin Vogue, osim gala večere, organizirao je zanimljivu izložbu naslova 'Vogue 100: A Century of Style' s 280 naslovnica iz arhive, uključujući one slavne Kate Moss.