SPOJILA NESPOJIVO

Sanja Musić Milanović dominirala u nekoć omraženoj kombinaciji boja

10.10.2024 u 17:36

Sanja Musić Milanović

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Bionic
Reading

U povodu Svjetskog dana mentalnog zdravlja, prof.dr. sc. Sanja Musić Milanović sa predstojnicom Ureda UNICEF-a za Hrvatsku predstavila je rezultate programa 'Pomozi Da'

Sanja Musić Milanović, voditeljica Nacionalnog programa Živjeti zdravo, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Luisa Brumana, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, ovog četvrtka u zagrebačkom Turističko ugostiteljskom učilištu predstavili su rezultate programa 'PoMoZi Da'.

Zdravstveno opismenjavanje odgojno-obrazovnih djelatnika, za učinkovitiju zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih u školskom okruženju glavni je cilj ovog programa čije je rezultate prva dama Hrvatske prezentirala u izdanju s nekoć omraženom kombinacijom boja u prvom planu.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Roza i crvena savršen su spoj

Poput brojnih ljubiteljica mode, ni prva dama Hrvatske nije ostala imunom na jedan od najvećih trendova sezone - komade u znaku bordo crvene boje.

Ovu hit nijansu crvene naglasila je košuljom, dodatkom biserne ogrlice i cvjetnog broša istaknutog na sakou tamno sive boje, dok je donji dio izdanja predstavljao suštu suprotnost.

Bordo komade vješto je spojila s ružičastom suknjom maxi kroja, da bi cjelokupan look zaokružila cipelama u špic u gotovo identičnoj roza nijansi suknje.

Ljubiteljica upečatljivih boja

Početkom tjedna prva dama Hrvatske sudjelovala je na konferenciji Žene koje mijenjaju znanost: odvažne znanstvenice u Kanadi i Hrvatskoj, koja se održala na zagrebačkom PMF-u. Njezin dolazak nije prošao 'ispod radara', budući da je odabrala odijelo kraljevski plave boje.

Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL