ZAMJENA ZA TRAPERICE

Savršen spoj udobnosti i stila: Hlače s ovim detaljem ponovno su 'in', a ovo su najbolje verzije

20.10.2024 u 20:32

  • +12

Hlače s bočnim trakama

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Vječne traperice ove sezone lako bi mogle pasti u drugi plan. Hlače po uzoru na ušminkanu verziju rrenirke obećavaju sjajan spoj udobnosti i stila za kojim modni svijet itekako žudi

Zahvaljujući modnoj kući Chloé, godine 2016. svjedočili smo ogromnoj popularnosti hlača nalik ušminkanoj verziji trenirke.

Takav dojam prvenstveno je postignut detaljem kontrastnih prugica na bočnim stranama nogavica, a te godine nema tko ih nije nosio.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Promo

Hlače s ovim detaljem sada su ponovno aktualizirane, čemu je nesumnjivo doprinijeo trend nošenja donjeg dijela trenirke iz adidasove linije Originals na street style sceni, kakav je buknuo ovogodišnje sezone proljeće/ljeto.

Hlače nalik trenirci ponovno su 'in'

Posljednjih sezona svjedoci smo velikog jačanja trenda udobne, sportske odjeće, koji je svoj vrhunac popularnosti doživio za vrijeme pandemije koronavirusa.

Modnu konzumenti i dalje veliku pozornost posvećuju udobnosti, pa ne čudi da je trend hlača nalik trenirci ponovno aktualiziran.

Poput modela iz prijašnjih sezona, hlače s detaljem bočnih pruga odlično će izgledati u poslovnim situacijama uz sako i obuću s visokom potpeticom, a da je uistinu riječ o modelima koji ponovno drmaju modnom scenom, dovoljno govori njihova bogata ponuda na policama trgovina.

Španjolska Zara uvjerljivo prednjači, ove sezone donoseći pregršt verzija hlača sportskog karaktera, za svačiji ukus i stil.