NIKAD LJEPŠA

Severina izazvala pomutnju na Instagramu isklesanom figurom u topiću i tajicama

19.11.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Splitska pjevačica, svi se slažu, nikad nije izgledala bolje, a to iznova dokazuje svakom svojom objavom na društvenim mrežama gdje je prati veliki broj fanova

Popularna Splićanka često putem društvenih mreža svojim brojnim obožavateljima daje uvid u svoju svakodnevicu, pa je njezina objava u sportskom stajlingu izazvala bezbroj oduševljenih komentara.

Glazbenica koja je ove godine u travnju proslavila 48 godina izgleda senzacionalno bez obzira je li u nekoj turbo dotjeranoj kombinaciji ili u nekom casual stajlingu.

Jedna od naših najpoznatijih glazbenica koja na Instagramu ima 1.3 milijuna pratitelja pohvalila se isklesanom frigurom u kratkom topiću i tajicama leopardskog uzorka što je izazvalu lavinu pohvala.

Mladenačka frizura stilizirana u lagane valove i diskretan make up upotpunili su ovaj look za čistu peticu pa ne čudi da je atraktivna brineta u rekordnom roku skupila više od 10 tisuća lajkova.

  • +4
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Inače, baš poput mnogih svojih kolega i Severina se jučer povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, prisjetila stradanja Vukovara pa je na svom Instagram profilu podijelila stihove svoje pjesme 'Grad bez ljudi' iz 2012. godine. 'Vidjela sam grad bez ljudi, pobjednika kako gubi, anđele na stupu srama, djecu koja plaču sama...', napisala je uz emotikon slomljenog srca što je rastužilo mnoge.