RAZVESELILA MATURANTICU

Severina pokazala koliko je velikodušna

10.04.2013 u 14:16

Bionic
Reading

U eteru Narodnog radija u emisiji 'Dnevni boravak' Antonije Blaće gostovala je najveća regionalna pjevačka zvijezda Severina Vučković

Bila je to odlična prilika da Severina Vučković još jednom najavi svoj veliki koncert koji će se održati 11. svibnja u zagrebačkoj Areni u sklopu 'Dobrodošao u klub', turneje koja je oduševila sve koji su imali prilike vidjeti spektakl u Rijeci i Beogradu.

Severina je još jednom zahvalila svojim suradnicima Filipu i Milošu koji su napravili sjajan posao oko njenog novog albuma, ali je s oduševljenjem pričala i o Tomažu Panduru, Marku Mitanovskom, Anžeu Škrubeu i Danijelu Kolundžiji, ljudima koji su turneju 'Dobrodošao u klub' učinili nezaboravnim glazbeno-scenskim spektaklom.

Kako to obično biva s istinskim zvijezdama, Severina je u eter Narodnog radija donijela dašak glamura, ali i suze radosnice, razveselivši mladu Anu, maturanticu iz Gospića. Anini roditelji su slabijeg imovinskog stanja pa svojoj kćerki nisu mogli omogućiti haljinu za maturalnu večeru, stoga joj je Severina odlučila pokloniti haljinu svoje omiljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović, na taj način osiguravši djevojci maturalnu zabavu koju će pamtiti cijeli život.

Severinu je ova priča podsjetila na njenu maturalnu večeru kojoj ni sama nije mogla prisustvovati jer je bila organizirana u trenutku kada je imala dogovoren svoj prvi koncert, stoga je na taj način željela osigurati Ani nezaboravnu noć kada je već ona nije imala na završetku svog školovanja.

Osim haljine, Severina je Ani poklonila cipele, a Aleksandra Dojčinović je u javljanju uživo obećala Ani haljinu po vlastitom izboru, što je na oči maturantice natjeralo suze radosnice. Uz to lijepo iznenađenje, Severina je pozvala sve svoje obožavatelje na koncert u zagrebačkoj Areni, podsjetivši da je u prodaji ostalo još jako malo ulaznica, te je na kraju emisije izrazila veliku želju da održi veliki koncert i u svom rodnom gradu, a zagrebačkoj publici obećala je nezaboravan provod.

Antoniju je zanimala Severinina dnevna rutina, a zamolila ju je i da joj prizna da ne izgleda toliko lijepo kad se ujutro probudi: 'Mali me probudi. Imamo svoj ritual - kuham mu sve što treba. Nekad se ne stignem ni počešljati. Desi mi se da jednostavno ne stignem! Ali to se ne može dogoditi onih dana kad imam obaveze. Onda dođe netko pa me počešlja i našminka, ali to više nisu one pripreme kao što su znale biti prije nego što sam rodila. Tada je sve trebalo biti na mjestu i opeglano. Sad mi se dogodi da imam nešto bijelo na kaputu. Baš mi se to dogodilo kad sam išla na presicu s kreatorom Markom Mitanovskim. Taman da ću izaći iz auta, a on mi kaže: 'Pa nećeš valjda izaći s tom povraćkom!' Skinula sam kaput i glumila da mi je toplo!'.

Priznala je i da je neki dan bila toliko umorna da je zaspala u taksiju: 'Tako mi je bilo neugodno, a taksistu je bilo neugodno probuditi me!'.