KRALJICA ESTRADE

Severina stigla na štakama i uspjela sve zasjeniti

21.03.2014 u 20:57

  • +9

Dolazak uzvanika na dodjelu nagrade Večernjakova ruža

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic

Bionic
Reading

Svečana dodjela Večernjakove ruže, nagrade čitatelja Večernjeg lista za najbolje u 2013. s područja televizije, radija i glazbe, privukla je brojne slavne i poznate u Hrvatsko narodno kazalište

Ove godine za nagradu Večernjakova ruža u šest kategorija biraju se najpopularnije medijske i glazbene osobe te najbolje televizijske i radijske produkcije, a sam početak dodjele nisu propustila brojna poznata lica koja su došla dati podršku nominiranim kolegama.

Crvenim tepihom u HNK-u prošetale su tako Ivana Parađiković, Danijela Trbović, Judita Franković, Marijana Batinić, Edita Misirić, Vanja Halilović i brojni drugi.

Međutim, pažnju okupljenih najviše je privuklo pojavljivanje pjevačice Severine koja je na crveni tepih stigla u štakama. Premda je nedavno operirala koljeno, Severina nije željela propustiti ovaj događaj jer je nominirana za glazbenicu godine, a njezin dolazak nije mogao proći nezamijećeno. Odjevena od glave do pete u bijelo, Severina je nosila raskošnu dugačku suknju prekrivenu perjem te isti takav sakoić. Iako je hodala na štakama, Sevka je i ovog puta pokazala zašto je zovu kraljicom estrade.