diesel

Sexy estetika iz razdoblja 70-ih

23.11.2021 u 15:11

  • +17

DIESEL HOLIDAY DROP

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Dieselova prva isporuka za proljeće/ljeto 22 donosi sexy estetiku u blagdanskim danima. Inspiracija je dobivena iz razdoblja 70-ih godina a uključuje sjajne materijale koji naglašavaju jedinstvene krojeve i bogate materijale poput baršuna i kože

U Dieselovoj ženskoj kolekciji artikli koji se svakako ističu su super puffy sjajne bomber jakne, zatim jakne i hlače u denim stilu od crnog sjajnog vinila. Linija haljina od rastezljivog žakarda s kontrastnim šivanjem te haljine i pletiva od melange vune također su u fokusu. Boje su u skladu s inspiracijom 70-ih, tople i zemljane boje karamele, maslaca i sladića.

U muškoj kolekciji ponuda se kreće od košulja od viskoznog baršuna, maglovitog printa pruga na moher vuni i kvadratnog uzorka u dvije boje.

Elegantne cipele dizajnirane su u crnoj i živopisnijim bojama kako bi bile jednostavne za kombiniranje s kolekcijom odjeće. Muška ponuda usredotočena je na čizme dok su u ženskoj ponudi dostupne sandale i čizme.

Kolekcija tenisica je pod utjecajem tenisa, skateboardinga i vintage estetike iz 70-ih te MTV kulture 2000-ih godina. Svaka kategorija tenisica ima varijaciju loga“D“.

U grupaciji DIANA lansirana je nova IT torba– 1DR Bag – sa zaobljenim „D“ logom na lakiranoj metalnoj pločici koja pruža luksuzni izgled a dostupna je u nekoliko boja. Izrađena je od fine kože i mješovitog platna a uz torbu u liniji se nalaze privjesci za ključeve i novčanike koji prate dizajn torbe.

Novu ponudu zaokružuju remeni s alternativnim sistemima zakopčavanja. Remeni su podijeljeni prema različitim funkcijama i dužinama.

Kolekcija za proljeće/ljeto 22 inspirirana je Dieselovom arhivom i kombinira Dieselov identitet zajedno s idejom modernosti koja može odgovarati svakom simpatizeru Diesel branda.