Predivno, zdravo, ukusno i jako brzo gotovo jelo koje ćete obožavati, tim više što sve namirnice možete mijenjati kako god vam se sviđa
Poriluk
Gljive
Tikvice
Češnjak
Malo svježeg korijena đumbira
Korijen celera
Mrkva
Grašak
Piletina
Priprema:
U wok tavicu staviti malo maslinovog ulja. Povrće isjeckati na trakice.
Prvo propirjati poriluk zatim dodati sve ostalo povrće i nasjeckani pileći file.
Kratko pirjati, zatim začiniti po ukusu. Nakon toga još malo pustiti da se kuha u vlastitom soku. Gotovo je kada meso bude mekano.
Namirnice možete birati prema vlastitom ukusu, uglavnom svo povrće koje volite ili koje vam je trenutno pri ruci.
Recept za povrće i piletinu u woku poslala nam je Sanda Tonković
Svoje omiljene brze i zdrave recepte svakako pošaljite i podijelite s čitateljima. Sve što trebate učiniti jest slikati krajnji rezultat i poslati nam zajedno s receptom na e-mail lifestyle@t-com.hr. Recepti koje pošaljete bit će objavljeni u našoj gastro rubrici Hrana, a najbolji će dobiti poklon tportala.