KAKVA KOMBINACIJA!

Slavna glumica pomela konkurenciju na modnoj reviji

03.10.2016 u 15:33

  • +2

Diane Kruger

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Reviju modne kuće Valentino na pariškom Tjednu mode posjetile su mnoge holivudske zvijezde od kojih se posebno isticala njemačka ljepotica Diane Kruger

Glumica Diane Kruger gotovo nikad ne griješi po pitanju odjeće, a na reviji modne kuće Valentino ponovno je uspjela modno briljirati i druge holivudske gumice ostaviti u drugom planu. Jedinstven smisao za modu, koji često uključuje spajanje nespojivih komada, ovaj je put pokazala na reviji modne kuće Valentino.

Prozirnu dolčevita-košulju s vezenim bijelim detaljima vješto je kombinirala s mini smeđom bundom s prišivenim detaljima cvjetova.
Raskošnost odjevnih komada uspjela je razbiti trapericama kroja boyfriend i trendovskom plišanom pismo-torbom i sandalama s tankim remenčićima. Još jedan u nizu zanimljivih stylinga zaokružila je trendovskom namjerno nehajnom punđom.

Više od pogleda na stylinge utjecajnih blogerica i holivudskih zvijezda zanimljiviji su bili modni prizori na pisti Valentinove revije.

Nakon što je modnu kuću Valentino napustila dizajnerica Maria Grazia Chiuri zbog angažmana u modnoj kući Dior, istovremeno je puklo dugo i uspješno dizajnersko partnerstvo s Pierpaolom Picciolijem. Iako nitko nije sa sigurnošću mogao tvrditi hoće li se Piccioli uspjeti nositi s pritiskom, svaka sumnja je prekinuta na predstavljanju nove kolekcije.

Po prirodi strastveni istraživač i ljubitelj renesanse, Piccioli je kreirao kolekciju ready to wear koju je uglavnom temeljio na srednjovjekovnoj umjetnosti i fascinaciji radom Zandre Rhodes, britanske dizajnerice 70-ih i 80-ih godina, poznate po ručno nacrtanim grafikama i lepršavim haljinama u hipijevskoj maniri. Koliko je ona utjecala na Picciolijevu kolekciju za modnu kuću Valentino, dovoljno govori čaroban niz haljina u nježnim ružičastim i crvenim nijansama ukrašenim vezenim detaljima ptica i maštovite vegetacije.

Haljinama čarobnog efekta Piccioli je pridružio baršunaste sandale i roza antilop papuče s niskom blok-petom i trakama oko gležnja.
Od očekivano savršenih haljina više su bili zanimljivi dnevni komadi, kaputi od brokata i zelene hlače muškog kroja uparene s bezvremenskom bijelom košuljom.