KARLIE KLOSS

Slavna ljepotica jedna je od brojnih trendseterica koje nisu odoljele hit kaputu sezone

03.12.2018 u 17:57

Bionic
Reading

Ljubiteljicama neodoljivo mekanih i toplih teddy kaputa pridružila se i manekenka Karlie Kloss koja je u svom novom mezimcu viđena na ulicama New Yorka

Zavirite li na Instagram profile vodećih modnih blogerica i trendseterica na Instagramu, primijetit ćete da se neprestano ponavlja isti model, a riječ je o takozvanom 'teddy' kaputu koji je još prošle zime izazvao veliki bum svojim pojavljivanjem na modnoj sceni.

Najpoznatiji teddy kaput kojem teško odolijevaju poznate dame zasigurno je onaj s potpisom Max Mare, koji je posljednjih sezona postao zaštitni znak brenda. Nakon redom slavnih imena poput Rosie Huntington-Whiteley, Kim Kardashian, Else Hosk i Hailey Baldwin, isti kaput upecala je i lijepa Victorijina anđelica Karlie Kloss.

Slavna plavuša viđena je u šetnji New Yorkom odjevena u popularan Max Marin kaput u plavoj boji, koji je uskladila s crnim 'paper bag' hlačama visokog struka, bijelom majicom, crnom torbicom s bijelim porubom i efektnim crvenim salonkama s block petom.

  • +43
Teddy kaputi za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ukoliko još uvijek niste pronašli idealan teddy kaput, mi smo pronašli nekoliko modela iz popularnih high street trgovina koji bi vam se mogli svidjeti. Zavirite u galeriju i pronađite svog favorita.