TRENDI I POVOLJNO

Slavne Hrvatice pomamile se za istom suknjom

05.11.2015 u 13:20

Bionic
Reading

Nikolina Pišek nedavno se na profilu na Facebooku pohvalila time da u svome bogatom ormaru ima čak dva para skupocjenih oksfordica Stelle McCartney, ali nama je za oko zapela lijepa Zarina suknja

Zgodna voditeljica uz jednu je fotografiju u trenutno omiljenim cipelama napisala da neki kažu da se preko trnja dolazi do zvijezda, no njoj se to činilo previše kompliciranim te ističe: 'Odlučila sam hodati u njima. Volim svoje zvijezde (Stella's)... I služe kao ogledalo, onako usput.'

Voditeljica i trendseterica po uzoru na strane ljepotice uz srebrne oksfordice odjenula je kožnu jaknu, crnu košulju i plisiranu zelenu suknju midi duljine. Naravno, ne odvaja se od svojih skupocjenih torbica. Ovaj put ima crnu torbu Chanel Boy, a nedavno je gradom prošetala njenu prijateljicu u sivoj boji.

No da ne bude baš sve u znaku skupocjenih brendova, Nikolina je odabrala zelenu suknju iz Zare, koja košta 359 kuna, a također je vrlo trendi. Nedavno su istu suknju nosile Iva Šulentić i Iva Šarić Leko, a kako se radi o tri sasvim različita outfita, služe nam kao dobra inspiracija za to kako biti trendi ove jeseni uz krpice koje si možemo priuštiti.

Na otvorenju jedne trgovine voditeljica Iva Šulentić zablistala je u ženstvenoj bluzi sa šal-kragnom cvjetnog printa i zelenoj plisiranoj suknji srednje dužine. Damska bluza odlično je pristajala uz gležnjače od brušene kože, a sigurno već znate da je to ultimativni jesenski hit.

Prelijepa Iva Šarić Leko plisiranu suknju uparila je uz crne gležnjače i čipkasti top boje crnog vina.

Nikolina Ristović se vjerojatno može pohvaliti time da ima jedan od boljih ormara u Hrvatica, a hit-cipele odabrala je i za najavu toga da nakon dvije godine počinje s novim modnim projektom. Popularne cipele, naravno u drugoj boji, nosila je uz roza bundu, bijeli džemper i hlače, ali nije se svima svidjela ta kombinacija pa su neki komentari bili poprilično neugodni i negativni.

Moda je igra i ne mora se svakome sve svidjeti, a Nikolina je samo još jednom odlučila biti poput holivudskih ljepotica koje obožavaju neobične cipele jer u posljednje vrijeme nosile su ih i Jessica Alba, Kourtney Kardashian i Rihanna te poznata modna blogerica Chiara Ferragni

Ukoliko se ovakve cipele ne uklapaju u vaš stil, možda će vam biti lakše kada saznate da im je cijena preko 5.000 kuna, a ljubiteljice će se teže odlučiti koje su im ljepše jer dolaze u nekoliko varijanti: u crnoj, bež, ružičastoj, zlatnoj i srebrnoj boji te sa zvjezdicama, a imaju drvenu platformu s gumenim potplatom.