PRAVI RAJ

Slažete li se da je ovo kuća iz snova?

23.03.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Ova predivna vila koja nosi naziv Agua House odmah zapinje za oko i ističe se svojim suvremenim i sofisticiranim dizajnom te predstavlja jednu od najuzvišenijih modernih građevina u predgrađu Buenos Airesa

Moderna i bajkovita vila, čiji dizajn potpisuje Barrionuevo Sierchuk Arquitectas nalazi se u predgrađu Buenos Ariesa te čini jedna od najsjajnijih proizvoda moderne arhitekture življenja. Prema riječima dizajnera, vila Agua House ima površinu od ukupno 450 četvornih metara, a sagrađena je za potrebe para bez djece. Donja etaža uključuje impresivan ulazni i dnevni prostor koji se zbog velikih pomičnih staklenih stijena lako pretvara u otvoreni ili zatvoreni prostor.

Paleta boja za uređenje interijera izabrana je tako da se savršeno slaže s dva vrlo efektna kamena zida. Veliki prozori koji se protežu od poda do stropa na gornjem katu omogućuju neometan pogled na susjedstvo i rijeku u blizini. Baze koji se nalazi tik do kuće i spaja se s terasom spektakularno zrcali svjetlo tijekom ljetnih večeri i daje osjećaj dinamike cijeloj arhitektonskoj sceni.