odličan izbor

Spektakl u Španjolskoj: Mladenka je odabrala očaravajuću vjenčanicu i posebne detalje

30.06.2024 u 14:50

Bionic
Reading

Više od 600 gostiju iz španjolskog visokog društva okupilo se u Valenciji kako bi nazočili spektakularnog vjenčanju u spajanju dvije imućne španjolske obitelji dvije velike sage draguljara i vozača autobusa

Ovog vikenda predivna Valencija bila je kulisa spektakularnog vjenčanja na kojem su u bračnu luku uplovili Natalia Santos i Esteban Rivas. Mladenka je blistala u haljini koja je bila spoj elegancije i tradicije i izazvala oduševljenje brojnih uzvanika.

Natalia Santos i Esteban Rivas rekli su sudbonosno 'da' u župi Santa Catalina i San Agustín, u Valenciji, a njihovo vjenčanju okupilo brojne uzvanike, njih čak 600, redom članove visokog društva i poznata lica iz svijeta komunikacije, sporta i zabave. Lijepa mladenka, inače kći Cristine Yanes, vlasnice prestižnog brenda nakita i biznismena Joséa Luisa Santosa, stigla je u crkvu u impozantnom sivo-crnom sportskom automobilu. Ispred crkve su je čekali otac i vjenčani kum, koje je uhvatila pod ruku kako bi zajedno krenuli prema oltaru, baš kako tradicija nalaže.

  • +12
Vjenčanica Natalije Santos Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A kada je Natalia, inače jedina kći moćnog para, izašla iz automobila, baš svi pogledi su bili upereni u njezinu vjenčanicu. Za najposebniji dan u životu Natalia je odjenula spektakularan look brenda Navascués koji je popratila dugim velom sa sitnim detaljima i prekrasnim buketom od bijelih božura i đurđica. Jednostavna kreacija bila je ukrašena valovitim rubovima, a detalj točkica ponavljao se na šlepu te nježnim, prozirnim puf rukavima. Završni detalj činio je, naravno, s nekoliko izuzetnih komada nakita prepunih simbolike i povijesti za sam brend i njezinu obitelj.

Mladoženja je pak nasljednik povijesne prijevozničke tvrtke koja nosi njegovo ime, Autocares Esteban Rivas, SA, koju je osnovao njegov djed 1955. godine i čiji je trenutno generalni direktor. Prije početka obreda Esteban u je u crkvu ušao u svečanom tamnom odijelu, bijelom prsluku i plavoj kravati, a pod ruku je držao svoju majku koja je odjenula svilenu haljinu boje breskve. Nakon ceremonije vjenčanja, novi bračni par je izašao iz crkve uz povike odobravanja i aplauz, a na licima su im bili osmjesi. Nakon vjenčanja mladenci i gosti su se uputili na slavlje u spa hotelu Las Arenas . Riječ je o ekskluzivnom objektu u vlasništvu grupacije obiteljskih hotela Los Santos, u kojem također odsjedaju gosti.

  • +22
Uzvanici na vjenčanju Natalije Santon i Estebana Rivasa Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Europa Press Reportajes / ContactoPhoto / Profimedia

Vjenčanje je okupilo više od 600 gostiju iz španjolskog visokog društva, a roditelji mladenke i mladoženje, Cristina i José Luis te Esteban i Cristina, dugogodišnji su bliski prijatelji i imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Veza Natalije i Estebana započela je još dok su oboje bili tinejdžeri jer se poznaju odmalena.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević