I DULJE TRAJU

Stilistica slavne glumice otkriva trik za valove u kosi

02.03.2016 u 19:59

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Emily Blunt uživa u trudnoći, a na partYju nakon dodjele Oscara modno je briljirala u haljini posutoj sjajnim kamenčićima, šminkom bez mane i trendi frizurom

Zgodna je glumica poput mnogih kolegica dala sve kako bi na proslavi dodjele prestižnih filmskih nagrada izgledala besprijekorno, a to joj je možda bilo i teže budući da je trudna pa nije baš lako stajati u štiklama dulje vrijeme i izdržati sve pripreme.

Prelijepa haljina s naramenicama, rezana ispod grudi i posuta draguljima naprijed s potpisom je poznate modne kuće Prada. Elegantan styling glumica je postigla i frizurom s još uvijek trendi valovima.

Stilistica slavne glumice otkrila je za britanski Byrdie kako su postigle tako ravnomjerne valove u kosi i što učiniti da traju što dulje. Iako bi nam uvijek palo na pamet da kosa treba biti mokra prije kovrčanja i stavljanja viklera kako bi pramenovi sušenjem uhvatili taj omiljeni oblik vala, stilistica Laini Reeves ima svoju preporuku. Kosa je vlažna i na nju nanosi učvršćivač u spreju, a zatim pramenove mota na veće viklere. Dok je glumica bila na šminkanju, odijevanju i ostalim pripremama, kosa se posušila, a kovrče su tako trajale tijekom cijele ceremonije.