OBORIO REKORD

Što je Petra Grašu toliko šokiralo?

17.12.2012 u 19:33

Bionic
Reading

Nakon deset godina pauze Petar Grašo je napunio poznati splitski klub te je ostao bez riječi na činjenicu da djevojke od 20 godina znaju njegove pjesme

'Ja sam šokiran. Očekivao sam da bi moglo biti puno ljudi, ali da će biti apsolutno sve puno, pola sata prije, nisam očekivao. Meni sad ne treba nikakav poklon ni za Božić ni za Novu godinu. Ovo je bio moj poklon jer u mom gradu, nakon 10 godina imati ovakvu euforičnu, dobru atmosferu, ja sam stvarno ispunjen', priznao je 36-godišnji pjevač za In Magazin

Koliko ga se njegova publika zaželjela najbolje govori podatak da je upravo Petar oborio rekord posjećenosti najpopularnijeg splitskog kluba.

'Bojao sam se i imao sam i tremu, ne zbog nastupa, nego zbog posjećenosti. I sad kad vi kažete da je rekord, rekordno sam zadovoljan. A ono što me još više iznenadilo je da su u prvom redu bile neke djevojke od 20-ak godina koje su pjevale 'Idi, 'Volim i postojim', znači imale su četiri godine kad je ta pjesma izašla. To je fantazija', zaključio je Grašo koji radi na četiri singla.

Nedavno je Petar Grašo imao je mini turneju u Australiji, a obećava da se u buduće dati sve od sebe. Za Badnjak i Božić će biti s obitelji i svojom Danijelom, a uskoro će i na skijanje u Italiju.