TKO BI REKAO

Što pametnoga možemo naučiti od Miley Cyrus?

09.06.2014 u 10:38

Bionic
Reading

Vjerovali ili ne, i od kontroverzne bivše teen zvijezde, 'dobrice' koja se preko noći upisala u tim zločestih pop djevojaka nadmašivši i Lady Gagu, Rihannu, Nicki Minaj i Ke$hu nevjerojatnom količinom proizvedenih skandala, možda možemo nešto naučiti

Možda vas beskrajno živcira njezino plaženje jezika, golišavi imidž i kreveljenje na pozornici, no po pitanju samopouzdanja Miley nema ravne. Evo što možemo naučiti od zvijezde serije 'Hannah Montana':

Odglumite samopouzdanje! Ovo nije baš Mileyin originalni recept, no svakako je vrlo učinkovit kad se radi o toliko potrebnoj injekciji samopouzdanja. Kad god se osjećate nesigurno, pribjegnite ovom savjetu i odglumite samopouzdanje. Visoko držite glavu i ispravite leđa - sve to čini čuda za samopouzdanje. Ukoliko niste baš najsretnija osoba, uvjerit ćete sami sebe u to.

Nemojte se bojati riskirati: Miley se nikad nije bojala izraziti svoje mišljenje iako je bila svjesna da se to mnogima neće baš svidjeti. Mlada glumica i pjevačica ne boji se riskirati. 

337068,337042,337041,336902Upoznajte sebe: Ako zbilja želite povećati samopouzdanje, onda trebate znati tko ste. Miley svakako dobro poznaje sebe i zna što želi u životu. Zapitajte se: Što cijenite kod sebe? Što vas čini sretnima? Postoje li određene stvari koje želite postići u svom životu? Koje osobine želite imati? Samopouzdanje je jako dobra stvar i pokazuje svijetu da vjerujete u sebe i ono što imate za ponuditi.

Nemojte se osjećati loše jer ste solo: Iako je iznenada prekinula sa zaručnikom Liamom Hemsworthom, Miley se nije nikada previše žalila na svoj solo status. I status solerice ima svoje brojne prednosti, smatra bivša teen senzacija.

Ne obazirite se na hejtere: 'Uvijek napravim ono što mislim da je ispravno. Ne smijete dopustiti da na vas utječu mišljenja drugih. Negativne komentare - ne doživljavam', rekla je Miley u intervjuu za Seventeen.

Budite svoji: Izgradite svoj stil i budite prepoznatljivi. Miley je hrabro odrezala dugu kosu iako joj je duga valovita kosa godinama bila zaštitni znak. 'Ne morate se šminkati ni izgledati na određeni način da budete atraktivne. Bitno je stvoriti vlastiti stil', rekla je dodavši da tako želi poručiti curama da ne moraju imati dugu plavu kosu i velike grudi da budu privlačne.

Prepoznajte prave prijatelje: 'Mnogi su željeli biti moji prijatelji samo zbog toga što sam slavna i bogata. Takve ljude sam s vremenom naučila prepoznati i danas ih odmah 'namirišem' na kilometre', rekla je Miley jednom prilikom.