MODNI ULOVI

Što se najviše isplati kupiti na sezonskim sniženjima

14.01.2016 u 09:07

  • +40

Klasični komadi na sezonskim popustima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

U svom ormaru još ne posjedujete komade poput balonera, kožne jakne ili male crne haljine? Neka vas sezonski popusti u dućanima napokon natjeraju na investiranje u klasične komade s neograničenim rokom trajanja

Nakon blagdana krenuli su sezonski popusti koji nas mame na investicije u modu.

Iako na sniženjima možete pronaći zanimljive odjevne komade, dodatke i obuću, neka vam popusti ove sezonu budu dovoljan motiv za ispunjavanje ormara bezvremenskim komadima koji odolijevaju zubu vremena.

Vječni klasik među materijalima kao što je traper bezvremensku titulu najviše duguje trapericama i traper košulji. Investiranje u traperice koje vam odgovaraju figuri tijela nije loša ideja, a popusti će vam u odabiru i kupnji svakako pomoći.

Uz malu crnu haljinu, s liste vječnih odjevnih komada još se dugo neće skinuti baloner. Ako još ne posjedujete ovaj klasik, sada je pravo vrijeme da ga napokon nabavite. Baloner danas stiže u brojnim materijalima i dužinama, a na vama je da odaberete idealan za sebe po sniženim cijenama.

Trend koji se vraća iz sezone u sezonu u hladnijim mjesecima definitivno je parka. Ovu praktičnu i toplu jaknu danas ćete naći u bezbroj varijanti na policama dućana. U nju se svakako isplati investirati, jer o ćemo je sigurno nastaviti viđati i u sezonama koje tek dolaze.

Od toplih i bezvremenskih odjevnih komada svakako treba izdvojiti klasičnu vunenu vestu ili kardigan. Ove tople krpice, osim statusom klasika, mogu se pohvaliti praktičnošću i mogućnošću asimiliranja u gotovo svačiji stil. Uz bezvremensku bijelu košulju vunena vesta će vam bez puno truda podariti ženstven i elegantan izgled.

Kao što je slučaj s određenim odjevnim komadima, pojedina obuća također se može pohvaliti univerzalnim statusom.

Gotovo svake hladnije sezone svjedoci smo ponovnog vađenja iz ormara i oblačenja klasične obuće poput gležnjača i uvijek popularnih timberlandica. U suhim vremenskim uvjetima tu su klasične tenisice koje su proteklih sezona dosegle plafon popularnosti, a jesensko vrijeme mamac je za klasične oksfordice ili  gumeni primjerci čizama za kišu od kojih su se najviše istaknuli modeli brenda Hunter.

Ove modele obuće i odjeće možete ugrabiti po prihvatljivim cijenama koje vam donose uvijek primamljivi sezonski popusti.