POVRATAK OTPISANOG

Street style zvijezde ne mogu mu odoljeti: Ovaj komad iz muškog ormara ponovno ćemo viđati posvuda

26.08.2021 u 19:32

Bionic
Reading

S približavanjem novoj sezoni jesen/zima, poznata modna tražilica Lyst primijetila je veliki interes modnih kupaca diljem svijeta za ovim odjevnim komadom koji inspiraciju crpi iz muškog stila odijevanja

Ženske verzije prsluka, kako ističe poznata modna tražilica Lyst, postale su jedna od najbrže rastužih kategorija proizvoda. U posljednjih nekoliko tjedana, pretrage za krojenim prslucima porasle su za 33 posto, a u posljednjih tjedan dana najtraženijim modelima prsluka pokazale su se verzije s potpisom brendova Row, Gabriela Hearst i Mango.

Da će prsluci ponovno uživati svojih pet minuta slave na modnoj sceni proteklih tjedana svojim stajlinzima dale su naslutiti i stajliš dame iz hladnijih krajeva okupljene u danskoj prijestolnici u sklopu novog izdanja Tjedna mode.

Po svemu sudeći, odjevni komadi iz muškog ormara odlično se snalaze u svakodnevnim ležernim kombinacijama dajući im notu zavodljivosti i elegancije. Instagram pofile trendseterica preplavile su fotografije stajlinga s mini prslukom na kopčanje, a model koji svi žele je onaj vrlo šik, kratak, visoko i koso rezan s prednje strane i po mogućnosti u bež tonovima.