'IT' KOMAD U 2015.

Suknje kojima nećete moći odoljeti ovoga proljeća

19.02.2015 u 10:37

  • +10

Suknje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Pozdravite se s minicama i maksi suknjama te ih pospremite u ormar do nove prilike. Ovu godinu obilježit će suknje midi dužine! I ne, ne trebate se bojati da ćete u njima izgledati staromodno - midi suknje nikad nisu bile više seksi

Nekad su bile utjelovljenje ženstvenosti i elegancije, a onda su ih s modnog trona izgurale minice. Postajale bi poželjni odjevni predmet jedino u poodmakloj dobi, no ove zime stidljivo su se vratile na modnu scenu, a tek će se s toplijim danima pokazati sva raskoš modela, boja i uzoraka najpoželjnije suknje u 2015.

Postavlja se neizbježno pitanje kako nositi midi suknju jer je tanka granica između damskog i 'bapskog' izgleda. No modnu lekciju s midi suknjama proteklih mjeseci održale su Victoria Beckham, ali i Sienna Miller, glumica koja je nedavno fantastično spojila naizgled nespojivo - prugice na bluzi s prugicama na seksi midi suknji s potpisom modnog brenda Altuzarra.

No kako ćete ih nositi, to najviše ovisi o vašoj visini - ako ste niže građe, odaberite one koje dopiru do ispod koljena jer ćete na taj način stvoriti optičku iluziju dužih nogu. Ako ste visoki, bez problema možete nositi i nešto duže midi suknje, poput onih koje je u kolekciji za proljeće/ljeto 2015. prikazala Victoria Beckham.

Najbolje ih je kombinirati s čizmama do koljena, ali i s cipelama s debelom petom te, tijekom toplijih dana, sa sandalama, po mogućnosti s platformom. Odlično se slažu s topićima i kratkim vestama jer ističu struk, a ne zaboravite se poigrati proporcijama, bojama, uzorcima i teksturama.

U dućanima je ponuda zaista bogata i prilagođena svačijem džepu, a na vama je da odaberete što vam bolje pristaje - kraća, duža, uža ili šira midi suknja.