TOPLA NIJANSA

'Sunčana' smeđa boja kose, kakvom se ponosi Meghan Markle, najveći je hit ove sezone

21.04.2022 u 18:28

Bionic
Reading

Atraktivna Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa pojavila se u Europi prvi puta nakon tzv. Megxita i napuštanja kraljevske obitelji, no o njezinim se stajlinzima, frizuri, make upu i pomno odabranim modnim dodacima koje je pokazala na trodnevnom putovanju ne prestaje se pričati

Ako se niste spremni odreći svoje smeđe kose, a priželjkujete neku suptilnu promjenu, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za bogatu nijansu smeđe sa zlatnim odsjajem za kakvu se odlučila i Meghan Markle (40).

Tzv. nijansa sunny brown, odnosno sunčana smeđa, pokazala se punim pogotkom jer je istaknula Meghaninu put i crte lica.

Niti ne sumnjamo kako će i ova nijansa biti apsolutni hit u frizerskim salonima diljem svijeta budući da sve što isfura stajliš zvijezda 'Suitsa' postane novi trend.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meghan oduvijek je vjerna dugoj, smeđoj kosi koju stilizira u blage valove, a iako je nekad i ona nosila nešto svjetlije tonove, tamnosmeđa kosa je njezin omiljeni izbor.

Vojvotkinja je tako u Nizozemskoj gdje su se održavale Invictus Games predstavila nijansu kose koja je idealna za sve koji traže savršenu ljetnu nijansu.

Već samo ime 'sunčana smeđe' asocira na toplije dane, a upravo tako izgleda nova boja kose Meghan Markle. Topla smeđa nijansa sa zlatnim odsjajem. Kosa na prvi pogled zapravo izgleda kao tamnosmeđa boje kave

No na suncu, smeđe-zlatni tonovi dolaze do izražaja. Za ovu divnu boju kose zaslužna je američka koloristkinja Kadi Lee koja je na svom Instagram računu podijelila sliku vojvotkinje uz opis 'Zlatna brineta obasjana suncem'.

Ali nećete pogriješiti niti ako se odlučite za dva popularna trenda za brinete prisutna posljednjih nekoliko mjeseci: tzv. 'skupa' brineta i strawberry brunette poput Kendall Jenner.