MODNI ULOVI

Svi pričaju o party haljinama, no zašto za Novu godinu ne biste odjenuli hlače?

19.12.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Ako nikako niste ljubitelj haljina, onda za vas imamo odličnu alternativu. Novu godinu dočekajte u efektnim hlačama koje će izazvati jednaki, ako ne i veći 'wow' efekt. Najluđu noć u godini povezujemo sa šljokicama, satenom i baršunom - materijalima koji odišu glamurom i luksuzom, pa ništa drugačije neće biti ni ove godine. Za vas smo izdvojili nekoliko modela hlača idealnih za doček Nove godine ili svečani božićni domjenak, a na vama je da odaberete svog favorita

Iako se veselimo što ćemo uskoro ispratiti Staru, a dočekati Novu godinu, mnogima nastaje kaos u glavi na spomen novogodišnjeg stajlinga. Iako većina za najluđi dan u godini najradije bira haljine, znamo da među vama ima žena koje prednost ispred haljina uvijek daju hlačama.

I to je sasvim u redu. Mišljenja smo da hlače itekako mogu izgledati genijalno i jednako glamurozno kao i haljine, ukoliko znate što odabrati i kojim modnim dodacima začiniti stajling. Zato smo se mi bacili u potragu za idealnim hlačama u kojima ćete zasigurno biti u centru pažnje.

Čak i ako najradije birate klasiku, imajte na umu da je ovo noć kada si trebate dati oduška (naravno pričamo o modi). Odaberite efektno šljokičasto odijelo, lepršave baršunaste hlače u kombinaciji s pripijenim bodijem ili pak satenske hlače u kombinaciji s efektnom bluzom. Izbora je uistinu pregršt, u što smo se i sami uvjerili.

Najljepši modeli hlača idealnih za najluđu noć u godini:

Ako još uvijek niste pronašli idealne štikle u kojima ćete zablistati na plesnom podiju, bacite oko na galeriju i pogledajte koje smo party modele pronašli na policama trgovina.

  • +89
Party cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije