NIJE SE PROSLAVILA

Svi se sprdaju sa svadbenim stajlingom Pippe Middleton

Bionic
Reading

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton uvijek je sjajno dotjerana i gotovo nikada ne griješi kada je moda u pitanju. No, na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle odjenula je nes(p)retan dezen haljine zbog kojeg je već postala predmet sprdnje na svim društvenim mrežama

Pippu Middleton javnost nema prilike često vidjeti na društvenim događanjima prepunim fotoreportera i novinara. Zato je vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle bila posebna prilika i za to.

Trudna Pippa stigla je u društvu supruga Jamesa Matthewsa s kojim u listopadu iščekuje svoje prvo dijete. Supružnici su u kapelicu St.George stigli odmah nakon Pippinih roditelja, Carole i Michaela Francisa Middletona, a ono što je svima brzo zapelo za oko je nespretan stajling inače uvijek dotjerane Pippe.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

34-godišnjakinja je odjenula midi haljinu dugih rukava u mint nijansi sa svijetlim cvjetnim uzorkom koju potpisuje brend The Fold, a kojem su inače vjerne njezina starija sestra Kate Middleton kao i brojne druge zvijezde i pripadnice visokog društva.

Iako je sestra vojvotkinje od Cambridgea inače uvijek sjajno dotjerana ovoga puta nije izabrala najsretniji dezen haljine zbog čeka je brzo postala viralni hit.

Naime, Internet korisnici usporedili su je s poznatim pićem 'Arizona Green Tea' čija grafika ima identičan dizajn kao i na Pippinoj haljini. Kreativci su čak smislili i slogan: 'Pippa Middleton sponzorirana od strane Arizone (zahvaljujući svome ocu)'. Drugi su se pak pitali tko bolje nosi slavni uzorak.

—Who wore it better? 😅 #royalwedding2018

Objavu dijeli ~Rosa~ (@vanillaskygirl)

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal