HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Svi su ludi za ovim cipelama iz Zare

10.05.2016 u 13:18

Bionic
Reading

Španjolski popularni brend koji svoj uspjeh duguje super brzom kopiranju najnovijih trendova, ali po povoljnijim cijenama još je jednom potvrdio da zna prepoznati trendovske komade. Naime, njihove pink cipele iz proljetne kolekcije s blok-petom postale su hit na društvenim mrežama u rekordnom roku

U proljetnoj kolekciji cipela Zara ima model nježne ružičaste boje s blok-petom i mašnom na prstima, a da se radi o hitu, potvrđuju mnogobrojne fotografije na Instagramu.

Žene diljem svijeta objavile su fotografije ružičastih cipela,koje kod nas koštaju 499 kuna, pa španjolski brend opet trlja ruke i slavi zbog novog uspjeha.

Pink for Spring ??

Fotografiju objavljuje CRIS G DRESSING BAZAR (@crisg_dressingbazar)


Kako to obično biva, kada neku Zarinu krpicu nosi slavna ljepotica ili svi hvale određeni artikl, preko noći se više ne može kupiti pa je moguće da će i ovih ženstvenih cipela vrlo brzo nestati, kako na policama trgovina tako i u online prodaji.


Cipele s otvorenim prstima i mašnom koja ih čini posebno elegantnima slične su nekim drugim dizajnerskim parovima. Vrlo sličan par kožnih cipela primjerice ima brend N21 s puno upečatljivijom mašnom i klasičnom petom te koštaju nešto više od 4.000 kuna.

Stoga ne čudi da Zarini komadi, koji uvijek neodoljivo podsjećaju na skupocjene dizajnerske, doslovno planu i nestanu u nekoliko dana. Iako ih se još može kupiti na drugim stranicama, u Hrvatskoj su od danas rasprodane.

Hello nudies #nye#mules#nude#iaminlove ???? @zara

Fotografiju objavljuje Randa Zoel-ghina (@randa_zoel)