PROMIJENILA I FRIZURU

Sviđa li vam se novi izgled Kate Middleton?

28.11.2012 u 11:44

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, prisustvovala je otvorenju galerije muzeja Natural History, a osim besprijekornog izgleda, kao i svaki put, pokazala je i novu frizuru i retro haljinicu zbog kojih je mnoge podsjetila na princezu Dianu

Na otvorenje galerije muzeja Natural History Kate Middleton zablistala je u retro zelenoj haljinici koja joj se sezala do koljena, a vitak struk i ovoga puta naglasila je tankim remenom u istoj boji. Styling inspiriran kasnim 70-ima i ranim 80-ima upotpunila je i novom frizurom. Dugu kosu s valovima i loknama osvježila je duljim uvijenim šiškama, baš poput onih kakve je nosila Sarah Fawcett.

Međutim, prema pisanju Daily Maila, kombinacija nove frizure i retro zelene sjajne haljinice mnoge je navela na razmišljanje koliko Kate ponekad podsjeća na pokojnu princezu Dianu koja se isto u svoje vrijeme, točnije 1983. godine, prilikom putovanja na Bahame, pojavila u zelenoj svilenoj haljinici identičnog kroja.

Zelena haljinica od sjajne svile s presijavajućim uzorcima s tankim remenom u struku, visokim kopčanjem te faldicama na rukavima koju je odjenula Kate, nosi dizajnerski potpis Mulberyja, a cijena joj iznosi oko 1.400 funti, odnosno nešto više od 13 tisuća kuna.