od početnih do premium modela

Svjež zrak uz Hisense klime

17.07.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Kada je riječ o klimatizacijskim uređajima Hisense se ističe kao sve češći stanovnik brojnih domova. Hisense klima uređaji se sastoje dostupni su u širokom rasponu, od početnih do premium modela, nazvanih Fresh Master, Energy Nordic, Energy Pro X i Energy Expert. Svi rade na inverterskoj tehnologiji koja predstavlja pouzdan, tih i isplativ način za hlađenje ili grijanje vašeg prostora. Uskoro će svi biti dostupni na hrvatskom tržištu

Svi ovi modeli klima uređaja su energetski učinkoviti, modernog dizajna, pametni i mogu se koristiti kako za hlađenje tako i za zagrijavanje prostora. Također su vrlo tihi tijekom rada emitirajući ne više od 19db zvuka u tihom načinu rada.

Fresh Master je klima uređaj koji brine o vašem zdravlju. Ima sve značajke za brigu o tome da unutarnji zrak bude svjež, čist i zdrav, s patentiranom Fresh Air tehnologijom koja osvježava cijelu prostoriju u samo 3 minute uvođenjem svježeg i pročišćenog zraka izvana, detektira kvalitetu zraka mjerenjem koncentracije CO2 i prikazuje kvalitetu zraka na LED zaslonu. Zahvaljujući inovativnoj HI-NANO tehnologiji, klima uređaj uklanja bakterije i viruse iz unutarnjeg prostora. Energetski je učinkovit i tih. Fresh Master se može koristiti i za grijanje čak i kada bi temperature pale na 22 stupnja ispod nule. Fresh Master ima četiri načina mirovanja, a njegov rad se može programirati 24-satnim timerom. Korisnik može s njim komunicirati putem daljinskog upravljača, WIFI-ja i glasovne kontrole što ga čini jednostavnim za korištenje. Njegov zrak može strujati u različitim smjerovima, uključujući strop i pod, što ga čini visoko programabilnim. Osim toga, uz Dual Self Clean, ne morate brinuti o čišćenju, očistit će se sam!

Model Energy Nordic može zagrijati prostor čak i kada bi vanjska temperatura pala na 25 stupnjeva ispod nule jer je opremljen posebnom šasijom za zaštitu vanjske jedinice po hladnom vremenu. Visoko je energetski učinkovit u oba načina, grijanja i hlađenja, a može se njime upravljati glasom, daljinskim upravljačem i upravljačem. Također se može upravljati putem WIFI mreže iz daljine pomoću aplikacije. Za sprječavanje mogućih nepredviđenih situacija, ima funkciju ChildLock. Kvalitetu zraka u prostoriji osiguravaju različiti filtri i funkcije, uključujući filtar s aktivnim ugljenom, funkciju kontrole vlažnosti i funkciju dvostrukog samočišćenja.

Energy Pro X model je elegantan klima uređaj koji će vaš dom učiniti luksuznijim, a dolazi u dvije boje, bijeloj ili crnoj. S tehničke strane, to je visoko energetski učinkovit AC i možete provjeriti njegovu potrošnju energije i kontrolirati ga sami putem ConnectLife APP-a i značajke Power Consumption Display. Jednostavan je za korištenje i jednostavan za postavljanje s mnoštvom mogućnosti upravljanja: s daljinskog upravljača, pametnog telefona, tableta ili bilo kojeg drugog iOS/Android uređaja putem WIFI mreže, a možete ga kontrolirati i glasom s Alexa/google asistentom. Učinkovito grije prostoriju pomoću pametnog protoka zraka koji vas okružuje ugodnom toplinom i osigurava svjež i čist zrak u svakoj minuti korištenja, čak i ako vanjske temperature padnu na -22c. Korisnik može podesiti protok zraka kako želi s načinom rada Follow/Avoid koji koristi senzor SmartEye za prepoznavanje vaše lokacije i pružanje najudobnijeg okruženja za vas, bez obzira je li vani vruće ljeto ili hladna zima, AI SMART značajka Energy Pro X uvijek će se pobrinuti za ugodno unutarnje okruženje . Posljednje, ali ne manje važno, ima HI-NANO za dezinfekciju unutarnjeg zraka od virusa i bakterija, a različiti filtri i funkcije čišćenja osiguravaju da je zrak u prostoriji svjež i čist, istovremeno sprječavajući stvaranje plijesni u uređaju.

Energy Expert je pametan i pouzdan tehnološki klima uređaj koji vam svaki dan jamči najvišu kvalitetu i čistoću zraka, jer učinkovito uklanja viruse i bakterije u zraku pomoću značajke HI-NANO, ali i osigurava vam optimalnu temperaturu i vlažnost u bilo koje godišnje doba čak i za potrebe grijanja sve do -22c vanjske temperature. A ako idete na zimski odmor, bit će vam vrlo korisna posebna značajka grijanja 8c za zaštitu vaših kućnih ljubimaca i doma od smrzavanja. Funkcija udobnog spavanja olakšava spavanje u dugim ljetnim noćima. Zrak može strujati u različitim smjerovima s okomitim i vodoravnim protokom zraka prema potrebama i preferencijama korisnika. Ima 4-u-1 filter za zdraviji zrak očišćen od prašine i drugih čestica. Funkcija prigušivanja čini njegovu upotrebu još udobnijom, a cijeli niz filtera i funkcija osigurava svjež i okrepljujući zrak